full screen background image
Search
Wednesday 19 January 2022
  • :
  • :

Rajevac zove Balotellija u Ganu

Selektor Gane Milovan Rajevac izjavio je za talijanske medije da će slijedeće nedjelje doputovati u Italiju kako bi pokušao nagovoriti nogometaša Intera Marija Balotellija da obuče dres zemlje iz koje vodi porijeklom.

Balotelli (19) je rođen u Italiji kao Mario Baruva, ali su ga roditelji dali na usvajanje porodici Balotelli kada je imao tri godine. Mario je kasnije optužio roditelje da pokušavaju da mu se vrate samo zato što se obogatio, a nakon što je napunio 18 godina dobio je talijansko državljanstvo. Do sada je odigrao 15 mečeva za mladu selekciju Italije, ali prema porijeklu još uvjek može nositi dres A tima Gane što nije odbacio u potpunosti.
“Planiram pričati sa Balotellijem. Popričao sam o tome sa predsjednikom i potpredsjednikom Saveza i dobio sam zeleno svjetlo. Posle ždrijeba u Cape Townu putujem u Europu i planiram prvo otići do Bologne kako bi sa sobom poveo i kapitana Stephana Apiju. U Milanu bi trebalo da se sretnemo sa Balotellijem i Muntarijem”, rekao je Rajevac koji će tijekom turneje obići i ostale reprezentativce Gane u Europi.
Bivši trener Borca je istakao da je zadovoljan napadačkim opcijama koje ima, ali da bi sa Balotellijem među 22 putnika za završni turnir to bila posebna priča.
“On je izvanredan igrač i njegovi kvaliteti su nevjerojatni. Veoma sam zadovoljan napadačima koje imam, ali bi nam Baloteli baš dobro došao”, rekao je Rajevac u izjavi za “Gazzettu dello sport”.
Gana se po drugi put u povijesti plasirala na SP, a na debiju u Njemačkoj prije tri godine prošla je grupnu fazu pod vodstvom Ratomira Dujkovića da bi kasnije u najmanju ruku bila pokradena protiv Brazila.
Odgovori