full screen background image

Adriano: Mancini mi nije pružio podršku! – Adriano: Mancini non mi ha dato sostegno!

Brazilski napadač Intera Adriano, koji u dobroj formi igra na posudbi u Sao Paulu, kaže da se želi vratiti u Inter i odraditi ugovor do kraja…
Adriano je nedvosmisleno poručio da mu Interov trener Roberto Mancini nije pružio dovoljno podrške u njegovim teškim danima i problemima s alkoholozmom i depresijom, nakon smrti oca…
“Nemam baš ništa protiv Mancinija. Samo želim reći da mi nije pružio adekvatnu podrušku u crnim danima mog života. Svakako ne bih niti odlazio iz Intera da je on želio moj ostanak. Htio sam ga svojim igrama natjerati da me zadrži, ali, očito da nisam uspio”.
Brazilski 26-godišnji napadač otišao je iz Intera u studenome prošle godine. Igra u vrlo dobroj formi na posudbi u Sao Paulu i kaže da bi se htio vratiti:
“Nedostaje mi talijanski nogomet, prijatelji i način života u Italiji. To je sjajna zemlja za život. Doista bih volio ponovno pokušati u Interu. Puno dugujem predsjedniku Massimu Morrattiju. Volio bih odraditi svoj ugovor do kraja, a to znači do 2010. godine”, zaključio je Adriano.


Italia

L’attaccante brasiliano dell’Inter, Adriano, che sta fornendo prestazioni eccelenti nel Sao Paulo, dove è in prestito, afferma di voler ritornare all’Inter e di voler rispettare il contratto fino alla sua scadenza…
Adriano ha fatto capire in maniera inequivocabile che il tecnico nerazzurro Roberto Mancini non gli ha dato l’appoggio di cui aveva bisogno nei giorni più difficili, quando combatteva contro l’alcol e la depressione in seguito alla morte del padre…
“Non ha assolutamente niente contro Mancini. Desidero soltanto dire che non mi ha dato il sostegno adeguato nei giorni più neri della mia vita. Certamente non me ne sarei andato dall’Inter se lui avesse voluto che rimanga. Volevo convincerlo con le mie prestazioni a trattenermi, ma evidentemente non ci sono riuscito”.
Il 26.enne attaccante brasiliano ha lasciato l’Inter nel novembre dello scorso anno e ora sta giocando in forma smagliante al Sao Paulo, dove è in prestito e ribadisce il suo desiderio di ritornare.
“Mi manca il calcio italiano, mi mancano gli amici e lo stile di vita in Italia. È un Paese meraviglioso per viverci. Veramente vorrei riprovare all’Inter. Devo molto al presidente Massimo Morratti. Vorrei rispettare il mio contratto fino alla sua scadenza, ossia fino al 2010”, ha concluso Adriano.

izvor: nogometni magazin
7 thoughts on “Adriano: Mancini mi nije pružio podršku! – Adriano: Mancini non mi ha dato sostegno!

 1. Bac

  Adri je dečko odrastao u teškim uvjetima koji je odjednom postao čovjek svjetske slave u jednom od svjetskih velegradova, okružen svim mogućim izazovima. Našao se u teškom životnom trenutku i nije dobio podršku koja mu je trebala. Ja sam uvijek tvrdio da kada bi Interov trener u vrijeme Adrijeve krize bio netko ozbiljan, poput Simonija, Zaccheronija ili Cupera, Adri bi proživio koji mjesec krize, ali bi ubrzo opet bio Imperatore. Mancini je dijete i ne može se nositi s takvim situacijama, kada treba biti podrška mladom čovjeku. I zato: ajmo dobiti Cagliari, pa BBilan, pa proslaviti Scudetto i nakon toga potjerati Mancinija i vratiti Adrija!

 2. Otto J.

  Vidim da je moj prijatelj Bac prilično ratoboran… Bilo kako bilo, mislim da Adriano zaslužuje priliku. Kako bi nam bili, svima nama, da ga moramo gledati kako zabija golove u nekom drugom dresu?

 3. AdnanInter060583

  Mancini je djubre najvece na svjetu pa svako padne u krizu i slazem se sa prethodnim komentarom daje mancini kao djete Da mu je da podrsku kad je trebala vratio bi se Adriano brzo,Ali on je neiskusan nekad bio dobar igrac a los trener,
  Budimo iskreni hvala mu na svemu a kakve je on konkurente imao dok je osvojio titulu Juve druga liga Milan u minusu roma slaba finansijski Ja volim inter svim srcem pa to bi mogao i da je dosao trener Brescie a u ligi prvaka nije mogo napraviti nista dzaba sramoti se al tko sam ja ja sam sam jedan navijac Intera koji zeli sve najbolje svome klubu a to je da vratimo Adriana i zadrzimo Ibrahimovica Balotellija a Cruz Crespo noga pozz svima navijacioma o srca.FORZZA INTER….

Odgovori