full screen background image

Bez “Q” mjesec dana, zamjena Balotelli – Fabregas!?

Jučerašnji lječnički pregledi Ricarda Quaresme pokazali su da Inter ne može računati na Portugalca bar sljedećih mjesec dana. Naime radi se o istegnuću unutarnjeg ligamenta desnog koljena. Nema potrebe za kiruškom intervencijom, a Quaresma odmah počinje s rehabilitacijom. Njegov povratak se dakle očekuje pocetkom 2010.

Iz Engleske stižu glasine kako Arsenal inzistira na dovođenju Maria Balotellija odmah u siječnju. Prema pisanju La Gazzette dello Sport Mario jedva čeka napustiti Inter i apsolutno je spreman Novu godinu dočekati u Londonu. Ponuda je 20 milijuna Eura, ali Arsenal je spreman u zamjenu ponuditi i Cesca Fabregasa. Može li Inter odoljeti takvoj ponudi?
5 thoughts on “Bez “Q” mjesec dana, zamjena Balotelli – Fabregas!?

  1. mimi19

    Ako je to zaista ponuda a ne neka patka, ja bih ga odmah mijenjao, Fabregas je igrač kakav nam treba za sredinu, a Mario iako zaista odličan potencijal jest previše problematičan prvenstveno za sebe samog a onda i za klub. Makar upravo sam na Times online pročitao da Arsenal ne namjerava dovoditi nikog u siječanjskom roku zbog financijske situacije.

  2. zythos

    ma to je super ponuda ako je istinita, ali ne vjerujem bas. zamjena fabregas- balotelli??? pa nisu ovi ludi da se rjese fabregasa sam tak. ali ja sam inace za. balotelli stvara previse problema. balavac misli da je neka zvjezdica. opce se ne cudim kaj ga niko ne voli. pa ne vole ga nasi navijaci a kamo li onda juveovi.

Odgovori