full screen background image

Ancelotti kao dječak navijao za Inter

Menadžer nogometaša Chelsea i bivši dugogodišnji igrač i trener Milana Carlo Ancelotti otkrio je da je kao dječak navijao za najvećeg rivala Milana, ekipu Intera.

“Kao dječak sam bio pristalica Intera i idol mi je bio Sandro Mazzola. Kada sam bio mali, rođak mi je kupio kompletnu Interovu opremu i od tada je za mene postojala samo ta ekipa”, rekao je Ancelotti za talijansku televiziju Sky.

Ancelotti je priznao da je u djetinjstvu i plakao zbog toga što nije mogao kupiti kartu za utakmicu Intera.

“Jednom kada je Inter došao u Mantovu, nismo mogli da kupimo karte, pa sam plakao cijelo prvo poluvrijeme ispred stadiona. Na kraju se redar na ulazu sažalio i pustio me na stadion. Sjećam se da je Inter tada dao pet golova u drugom poluvremenu i pobjedio sa 6:1. To je bio jedini put da sam uživo gledao Inter”, izjavio je talijanski stručnjak.
3 thoughts on “Ancelotti kao dječak navijao za Inter

  1. nraguz

    Ancelotti je čak igrao jednu utakmicu u dresu Intera. Bio je to prijateljski susret, ali predsjednik Fraizzoli je smatrao da je pola milijuna Maraka previše pa je Ancelotti to ljeto završio u Romi za milijun Maraka. Ostalo je povijest. Ima slika Ancelottija s te utakmice u onoj velikoj Interovoj knjizi Inter! 100 anni d’emozioni. Baš sam prekjučer to vidio, sad ne znam koja je stranica.

    A što se tiče navijanja, Galliani je navijao za Juventus kao mali, Pippo Inzaghi je Interista (igra za Milan), a brat Simone Romanista (a igrao za Lazio).
    Berlusconi je još 1958. pokušao kupiti Inter od starog Morattija, i tako dalje, i tako dalje…

Odgovori