full screen background image

Inter se uključuje u utrku za dovođenje Krasića

Inter će se uključiti u utrku sa Milanom za dovođenje reprezentativca Srbije Miloša Krasića, piše poznati talijanski internet sajt Tuttomercato.
Milan je još pre nekoliko mjeseci pokazao interesovanje za nogometaša CSKA iz Moskve, koji je u dosadašnjem tijeku Lige prvaka postigao tri gola.
Talijanski sajt navodi da je trener Intera Jose Mourinho zadovoljan igrama srpskog reprezentativca i da bi već u siječanjskom prijelaznom roku mogao poslati ponudu u Moskvu.
Tuttomercato navodi i da je kapetan Srbije i član Intera Dejan Stanković skrenuo pozornost tehničkom direktoru “nerazzurra” Marcu Branci da bi Krasić mogao biti adekvatno pojačanje.
Reprezentativac Srbije je član CSKA od 2004. godine i do sada je za taj klub odigrao 135 utakmica i postigao 23 gola.
4 thoughts on “Inter se uključuje u utrku za dovođenje Krasića

  1. Antonio

    Znam da nekima ne paše što je sa druge strane granice, pa ga u startu negiraju, ali čovjek je odličan. Ja sam ga gledao neki dan protiv “švaba” i dao je odličan gol, pogledajte na netu. Također sam ga gledao kada je igrao za reprezentaciju, odličan je, i na prijed i iza igra, ima ga svuda, trkački je odličan, a i tehniči je vrlo dobar. Očito Stanković ima utjecaja na njega kada ga se spominje u kontekstu Intera. Ja sam svakako za njega.

Odgovori