full screen background image

Moratti: Barcelona je samo loša epizoda

Na izlazu iz ureda Saras, predsjednik Intera, Massimo Moratti, odgovorio je na novinarska pitanja kako komentira nastup na Camp Nou u Barceloni.
Predsjedniče jeste li razočarani nastupom tima protiv Barcelone?
“Ja sam tužan jer smo praktično bili u Milanu, ni zbog čega drugog, to je bio beskorisno putovanje. Onda, mislim da su igrači odsustvovali sa utakmice. To je bila loša epizoda i tako je završila. To ne briše dobre nastupe u drugim utakmicama i ne mjenja činjenicu da imamo jako dobru sezonu.”
Jeste li razgovarali sa igračima?
“Ne, nisam ušao u svlačionicu, kako se to dogodilo u Manchesteru ili na neki drugi put kad sam bio ljut ili napravio velike govore. Otišao sam u svlačionicu razmjeniti normalno mišljenje. ”
To je više pitanje mentaliteta ili igrača?
“Jedno od to dvoje.”
Mnogo je napisano ovih dana o vašem odnosu sa trenerom: Što pomislite kad pročitate da mjesto Mourinha nije sigurno?
“Juče je bio dan za odmor. Definitivno nema problema. Nastavljamo sa istim povjerenjem, sigurno će biti analiza ovih dana o učinku igrača kao i o taktici. Tako je u svim slučajevima. Imam puno povjerenje u nekoga tko je do sada pokazao svoju sposobnost da odgovori na ovo povjerenje.”
Mislite li da je Inter na istoj razini kao Barcelona?
“Pa bili su superiorni jer mi nismo bili prisutni na terenu , no to ne može biti problem. Sve što može da se kaže je da nismo obeshrabreni i da ćemo nakon analize utakmice preuzeti odgovornost da se drugi put uspije. Ja sam uvjeren da Mourinho zna i da će učiniti sve što treba.”
Predstoje tri važne utakmice za sezonu …
“Svaka utakmica je važna. To će biti važno jedino ss Rubinom, ostale su ligaške utakmice.”
2 thoughts on “Moratti: Barcelona je samo loša epizoda

  1. stefi

    Loše, jako loše smo odigrali, ali to je samo jedna tekma, bude ih još i to treba biti svima na pameti. Treba dobiti ljubičice, đubrenuts i ruse onda prvi dio sezone smo apsolvirali. U svibnju možemo razgovarati kaj je dobor a kaj ne. Jedna loša tekma na mora biti uzbuna za cjelu sezonu.

Odgovori