full screen background image

VIDEO: Barcelona (2) – Inter (0)

Prava blamaža Intera u Barceloni. Niti igre niti volje za igrom. Razbili su nas bez svoja dva najbolja igrača (Messi i Ibra) i totalno nas posramili. Ponovo smo primili više nego jeftine golove ali je zabrinjavajuća nemoć na terenu. U drugom dijelu kad je Barca smanjila gas došli smo samo do daha a ne do nekakve igre. Zvuči nevjerojatno ali mi već tri godine nismo dali gol nekoj velikoj momčadi ,6 utakmica = 0 golova (Liverpool 0-2, 0-1; Manchester 0-0,0-2; Barca 0-0,0-2)!? Izgledamo protim velikih ekipa kao najgori paceri. Veliki šamar, nema se što više reći o ovoj utakmici.
4 thoughts on “VIDEO: Barcelona (2) – Inter (0)

  1. in2terista34

    ajde pa šta ima veze da nismo zabili nijedan gol,valja imat na umu da smo mi tek ove godine počeli stvarat ekipu kakva nam je trebala svih ovih godina,dok Man U.,liverpool,barcelona i ost.velikani već imaju godinama ekipu za velike domete

  2. limvo_likce

    normalno da smo zeleni kad u ekipi imamo samo trkace a u barceloni stoperi bolji tehnicari nego citava nasa veza! nemozemo se vise izvlaciti na to da nam je ekipa u pripremi, mourinho je vec godinu i pol tu, mogao je dovesti jos brdo dobrih igraca ! iskreno nadam se da ce se dovesti nekoliko igraca u ovom prelaznom roku jer s ovom ekipom nemozemo nista !

Odgovori