full screen background image

Mourinho se dogovorio sa Interom ?

Bivši trener londonskog Chelsea, trofejni portugalski stručnjak Jose Mourinho, od naredne sezone gotovo sigurno preuzima ekipu talijanskog prvaka Intera, tvrde britanski mediji. Navodi se da je 45. Godišnji Mourinho već utanačio detalje sporazuma sa vlasnikom Intera Massimom Morattijem, a da će u redove popularnih „crno- plavih“ na ljeto dovesti ponajbolje igrače Chelasea i svoje ljubimce Franka Lamparda i Didiea Drogbu.
Karizmatični Portugalac je nedavno demantirao da vodi bilo kakve pregovore sa klubovima Serie A. Otočki mediji, međutim, kategorično tvrde da se on definitivno dogovorio sa Morattijem da na ljeto preuzme ekipu od Roberta Mancinija, bez obzira što Talijan ima ugovor do 2012. Godine

Izvor: B92, Tanjug
4 thoughts on “Mourinho se dogovorio sa Interom ?

 1. Bac

  Čitao sam jučer o toj vijesti, engleski tisak puno inzistira na tome. Mourinho se meni jako sviđa kao trener, jedino, pitam se je li pravi za Inter. Naime, pokazalo se da kod nas najbolje funkcioniraju smirenije, staloženije osobe (moji omiljeni treneri od kada je Moratti preuzeo Klub su Simoni i Cuper, pa i Zaccheroni, koji je preuzeo klub kada je bio u krizi, a dogurao je do četvrtog mjesta). Ipak, jako mi dobro zvuči miraz koji bi Mourinho doveo sa sobom. Ibro i Drogba kao napadači (Balotelli i Cruz ili Crespo kao alternative) bili bi razorni. A Lampard je točno ono što nam nedostaje.

 2. fanatico

  moja prva opcija je u svakom slučaju Mourinho uz sve kontroverze koje nosi ali nema savršenog. On nudi siguran uspjeh i to je dovoljno. Treba nam i na godinu scudetto da stignemo susjede a i u Eurpi da napravimo nešto, konačno.

 3. DRAKULA

  moram priznati da nemam stava vezano za buduceg trenera, i to u cjelini!
  ni za mancinia,
  ni za mourinha,
  niti za eventualnog treceg!
  ali Bac, na moze se reci da mancio do sada nije funkcionirao, mozda je mogao vise…
  pitam se tko nebi poludio da istovremeno ima pola momcadi u bolnici, medijsku hajku i sudacku odmazdu!?
  mancini nije moj favorit, ali dali je mudro mijenjati trenera koji pobjedjuje, pod uvjetom da osvojimo scudetto i kup!?
  jedino ako nije nastalo rasulo u svlacionici, sto mi ne znamo!?

 4. Otto J.

  Izgleda da Mourinha plasira isključivo engleski tisak, jer je Moratti ponovno demantirao vijest oko njegovog dolaska u Milanu, te priprema poklon Manciniju za osvajanje scudetta: ostanak na klupi i Didier Drogba… Živi bili pa vidjeli

Odgovori