full screen background image

Cordoba: Milan je opasan

Kolumbijski branič i igrač Intera, Ivan Cordoba, osvrnuo se na talijansko prvenstvo ove sezone. Glavnog konkurenta za osvajanje naslova vidi upravo u gradskom rivalu Milanu.

Nakon odigranih 12 kola Serie A, Inter se nalazi na vrhu ljestvice i ima pet bodova prednosti ispred Juventusa, a sedam ispred Milana. Premda im je Juventus prva pratilja, stoper Intera smatra da im jedina konkurencija ove sezone može biti Milan. Cordoba je oduševljen porastom forme igrača Milana i rezultatima koje su zabilježili u posljednje vrijeme.

Premda Inter ima vrlo lijepu prednost na ljestvici, iskusni stoper poziva na opreznost: “U početku Milanu nije dobro išlo, ali oni uvijek posjeduju oružje za oporavak i mislim da Inter mora biti oprezan zbog toga. Moramo i dalje dobro igrati, kao što igramo sada”.

Za Ivana Cordobu se nekad smatralo da je najbrži obrambeni igrač na svijetu. U Interu spada među najiskusnije i najpouzdanije igrače. U Inter je stigao davne 1999. godine i nedavno je odigrao svoju 400. utakmicu za Inter. Više staža od njega u Interu ima samo argentinski reprezentativac Javier Zanetti koji je u klub stigao 1995. godine.
Izvor: Sportnet
Odgovori