full screen background image

Figo, gotova sezona (karijera)? – Figo, stagione (carriera) finita?

Inter-Lazio je bila, najvjerojatnije, oproštajna utakmica za Luisa Figa. Moguće je da se radilo o stvarnom oproštaju od nogometa za protugalskog internacionalca. Kao da je ozljeda koja ga je zadesila protiv Lazia u Kupu znak sudbine.
Jučerašnji pregledi, naime, potvrdili su istegnuće mišića na listu desne noge. Teško je pomisliti da bi se igrač mogao oporaviti kako bi odigrao posljednje prvenstvene utakmice, odlučujuće za scudetto. Radi se o velikom nedostatku za Mancinijevu ekipu, koja se sprema odjuriti prema velikom cilju, scudettu. Ukoliko bi Figo potvrdio namjeru da objesi kopačke o klin, možemo slobodno reći da će se otvoriti velika praznina u srcima ljubitelja nogometa.


Italia

Inter-Lazio è stata, con grande probabilità, l’ultima partita di Luis Figo. Un addio al calcio giocato che da tempo è vicino al calciatore portoghese. L’infortunio subito nella partita di Coppa Italia contro i biancocelesti, però, sembra un segno del destino a voler avvalorare questa ipotesi.
Gli esami effettuati nel pomeriggio hanno infatti evidenziato uno stiramento al gemello mediale della gamba destra. Il giocatore nerazzurro difficilmente riuscirà a recuperare in tempo per giocare le ultime partite di campionato, partite decisive per lo scudetto. Un’assenza importante per la squadra di Mancini in corsa per la volata finale, ma soprattutto, se il suo proposito di rinunciare al prato verde fosse confermato, un’assenza difficilmente colmabile per gli amatori del pallone.
3 thoughts on “Figo, gotova sezona (karijera)? – Figo, stagione (carriera) finita?

  1. fanatico

    Šteta za Figa, mada nikada nije bio Mancinieva opcija i stavljao ga je u igru baš kad nije imao druga rješenja. Jedna od najvećih gluposti našeg trenera u zadnje tri sezone. Imati takvog dragulja a držati ga u šupi je doista vrhunska bedastoća.

  2. DRAKULA

    izgleda da bi ovaj puta moglo biti gotovo!
    na zalost, jer radi se o velikom igracu i velikom covjeku cije je prisutstvo vrijedno i kada ne igra,
    nadajmo se da ce ostati u klubu u nekoj managerskoj funkciji!

Odgovori