full screen background image

Želite li ići na utakmicu Inter – Lazio ?

Utakmica Inter-Lazio se igra 20.12. i naš Inter Club je voljan organizirati putovanje za taj meč. Ovo je samo mali test da vidimo koliko bi zainteresiranih bilo otprilike tako da onda odlučimo na vrijeme i pripremimo organizaciju putovanja. Molimo sve one koji su zainteresirani da se izjasne u poruci ispod ovog teksta do kraja tjedna jer mogu i žele ići na ovu utakmicu. Ukoliko odaziv bude dobar slijedit će onda obavjest oko detalja putovanja nakon odobrenja ulaznica iz Milana.
Zbog rejtinga našeg kluba koji je bitan za velike derbije (Milan i Juventus) pri trebovanju karata bilo bi jako dobro da odemo na utakmicu sa Lazijom. Danas je naš predsjednik imao razgovor sa glavnim koordinatorom u svezi nadolazećeg derbija sa MIlanom (24.01.) i dobio informaciju da za tako velike utakmice niti jedan IC nije nikada dobio više od 70 ulaznica. Znači niti mnogo stariji i veći klubovi koji godinama idu na utakmice. Dobro je znano da se odlaskom na manje važne utakmice “skupljaju bodovi” za one velike i jako je bitno da idemo što češće ne birajući protivnike i tako povećavamo svoje šanse za veći broj ulaznica za Inter-Milan.
17 thoughts on “Želite li ići na utakmicu Inter – Lazio ?

 1. Lolo24

  bok svima interisti. ja sam živim blizu Pule! Član sam u inter fun club Rovignonerazzurra! Vidim da ste super organizirani za ići gledati utakmice! Da li je moguće da se priključim svama za ovu utakmicu?? kome se moram javiti??

 2. isanic

  Ja sam zainteresiran za utakmicu sa Laziom iako nisam član …. Dali mogu dobiti više informacija o načinu putovanja i druge detalje vezano uz cjenu putovanja ulaznica idt….

  pozdrav
  Mladen sa Raba

 3. fanatico

  Za Lazio nije bilo dovoljno zainteresiranih tako da smo morali odustati od. O načinu oraniziranja putovanja pročitaj pod: IC Fedeli (gore na traci klikni-između forum i info). Tamo možeš vidjeti i sve ostale informacije vezane za naš klub.

Odgovori