full screen background image

Chelsea nastavlja s presingom oko Balotellija

Londonski Chelsea je očito spreman na sve kada je u pitanju mlada zvijezda milanskog Intera, 17-godišnji Mario Balotelli…

Frank Arnesen, sportski direktor Chelseaja, već je nekoliko puta bio u Italiji zbog Mario Balotellija. Prvi dolazak se dogodio na turniru juniora, no sve viđeno je natjeralo Chelsea da ubrza postupak oko mlade zvijezde koja je privukla pozornost na sebe tijekom ove sezone.

– Znam za njihov interes, ali Balotelli je igrač kojem cijena raste iz minute u minutu – rekao je Massimo Moratti, vlasnik Intera.

Prvi put kada je Chelsea pokušao uspostaviti kontakt s Interom u svezi Balotellija, londonski klub je bio spreman ponuditi 14 milijuna eura, no u međuvremenu je sigurno cijena za ovog talentiranog igrača porasla.

No, s obzirom na zagriženost Chelseaja vjerojatno će isplatiti i veću cifru za ovog igrača koji svakom narednom utakmicom postaje sve poželjniji.
12 thoughts on “Chelsea nastavlja s presingom oko Balotellija

 1. Dexter

  Ako ga prodaju bit ce to jos jedan dokaz u prilog mojoj teoriji o instant uspjehu na koji se nema vremena cekati i koji se taži sad i odmah.

  Decko je buducnost kluba i nekako se nadam da je to i našoj struci doslo do glave.

 2. srdanlujo

  Balotellija bi trebalo prodati dok je još vruć – što ako se pokvari? Znači djelovati brzo, njega se riješiti, vratiti u klub par iskusnih igrača, prije svih Vierija i Verona. Isto tako prodati Ibrahimovića i s tim novcima kupiti cijelu Romu zajedno sa Roselom Sensi, ali bez Totija – on mi se ne sviđa. I na kormilu kluba napraviti rotaciju – Mihajlović gore, a Mancini kao pomoćni, najviše ga koristiti prilikom izmjena da pozdravi one koji izlaze. Uzeti nekog ortopeda više da se ti igrači ne ozlijeđuju…

 3. veleno

  SUPERMARIO JE BUDUCNOST INTERA!
  tesko je danas usporediti maria i ibru!
  pre mlad je i mora se jos dokazati njegov veliki potencijal!
  medjutim onih nekoliko nastupa ove sezone pokazuje o cemu se radi i sto on moze postici!
  radi se o pravom napadacu, sa velikom lakocom zabijanja gola, za razliku od ibre, osim toga ima brzinu, tehniku i snagu, nema ibrin dribling ali igra vise za momcad.
  SLIJEDECE SEZONE MORA BITI 3. NAPADAC INTERA! SVE DRUGO JE GRESKA!
  SA IBROM ILI BEZ NJEGA!

Odgovori