full screen background image
Search
Wednesday 8 December 2021
 • :
 • :

Real bi Ibru za 70 miliona € – Il Real vorrebbe Ibra per 70 miliona

Madridski Real je totalno igubio kompas, kako moralni tako i sportski. Već godinama nema mjere u svojim megalomanskim željama dovođenja igrača. Bez ikakve koncepcije i plana, jednostavno bi doveo sve što vredi na nogometnim terenima. Unose nemir i među igrače i klubove po cijeloj Europi. Još im se nisu stišale želje za C. Ronaldom a već šalju nove otrovne (financijske) strelice, ovoga puta na našu adresu.
Prema pisanju talijanskih medija meta je Zlatan Ibrahimović za kojeg nude čak 70 miliona €. Ibra bi bio i svjetski rekorder u iznosu godišnje plaće sa nevjerojatnih 12 milona €!? Bez obzira koliko je to realna i ozbiljna ponuda ruši mir u klubu a i samom igraču prorade bubice u glavi na te fantastične cifre.


Italia

Il Real Madrid sembra aver completamente perso la bussola, sia quella morale che quella sportiva. Da parecchi anni sembra aver perso ogni misura per realizzare i suoi obiettivi megalomani per quanto riguarda i rinforzi. Senza avere nessun progetto, nessun piano, vogliono prendere tutto quello che vale sui campi di calcio. Riescono, così, a mettere in subbuglio giocatori e società di tutta Europa. Non si sono placate ancora le loro aspirazioni di portare a Madrid Cristiano Ronaldom, ma hanno trovato la forza di inviare nuove frecce avvelenate (finanziarie) anche all’indirizzo dell’Inter.
Secondo i media italiani, il loro obiettivo è Zlatan Ibrahimović, per il quale sarebbero pronti a pagare addirittura 70 milioni di euro. Ibra diverrebbe anche il primatista mondiale in quanto a entrate, con l’incredibile ingaggio di 12 milioni di euro!? A prescindere da quanto possa essere realistica e seria un’offerta del genere, questa non può non influire sull’atmosfera in società e rischia di risvegliari grilli nella testa del giocatore quando si parla di simili cifre.
12 thoughts on “Real bi Ibru za 70 miliona € – Il Real vorrebbe Ibra per 70 miliona

 1. fanatico

  Calderon i njegov posilni Mijatović lutaju Europom sa torbama novca i misle da mogu sve. Nadam se da Moratti neće nasjesti na novu provokaciju i opet dizati plaću, jer onda stvarno ne bi bilo smisla prema ostalim igračima.

 2. DRAKULA

  PRICE O MORALU I NOGOMETU NA ZALOST NE IDU PREVISE ZAJEDNO, RADI SE SAMO O JEDNOM VRLO SKUPOM POSLU!
  BILO BI STETA IZGUBITI IBRA, ALI AKO JE CIJENA OSTANKA VELIKO PODIZANJE VEC NE MALE PLACE TADA GA ZA TOLIKO PARA TREBA PRODATI!!!
  ALI
  SAMO AKO U INTERU ZNAJU KVALITETNO ULAGATI!
  S TOM LOVOM MOZE SE PUNO VISE NEGO STO VRIJEDI IBRA!
  NA PRIMJER: HLEB-FLAMINI-AMAURI-CASSANO I JOS OSTAJE NOVACA ZA NJIHOVE PLACE1
  ILI
  DINHO I DROGBA I OSTATAK ZA NIJIHOVE PLACE!

 3. fanatico

  slažem se ,DRAKULA u potpunosti. Ja ni trena ne bih razmišljao o prodaji ako bi se stvarno radilo o takvoj sumi.Smetalo mi je i ono povećanje plaće od zimus.Dokle onda to ide, nemam ja živce ni za kakve ucjene, ako ti se ne sviđa i možeš dobiti više izvoli…za te novce se može dovesti dva-tri vrfunska igrača i sklopiti još jača momčad. Nisam uopće sklon tim mega zvijezdama koje su večito nezadovoljne i moramo maltene klečati pred njima da se smiluju odigrati koju utakmicu a plaćaš ih kao pola momčadi .Jedan veliki klub ne bi smio zavisiti od bilo kojeg pojedinca.

 4. Bac

  I ja sam među onima koji bi ga odmah prodali za 70 miliona. Naravno, pod uvjetom da se taj novac pametno reinvestira. U suvremenom nogometu toliko se igra, a i sve važne utakmice (znači u Serie A skoro sve) imaju takav intenzitet da je rotacija igrača u toku sezone nužna. Dakle, kolektiv je daleko važniji od pojedinaca. Naravno, potrebni su jaki pojedinci, ali je bolje imati npr. četiri odlična igrača, nego jednu megazvijezdu, a nemati zamjenu za njega i biti deficitaran na nekim mjestima. Uostalom, to se vidi i po tome što klub koji ima trenutačno najboljeg igrača na svijetu je samo drugi klub u Milanu

Odgovori