full screen background image

Inter-Roma, od patnje do iščekivanja puta

Za početak ću se ispričati svima zbog nekoliko stvari:
1. Isprika zbog kašnjenja kolumne svima koji čitaju, a posebno “gazdi”, nadam se da sam krizu prebrodio i da se vraćam u kolosjek
2. Isprika zbog neposjećivanja foruma; posao i obiteljske obaveze su me ubile, ali i tome je kraj i ponovo sam 100% in
3. I ono najvažnije, isprika zbog pomanjkanja informacija vezanih uz putovanje na utakmicu Inter- Roma, a što se u međuvremenu događalo sada dijelim sa svima:
Ekipa i ja smo čak i prije vremena krenuli u organizaciju utakmice, kao i uvjek, kandidata je bilo stotinu; ozbiljnih, neozbiljnih, korektnih, nekorektnih, ali na to smo već bili pripremljeni i naši živci su to izdržali ( barem tako mislim )
Skupili smo rekordnu brojku od 51 putnika ( do prije 24 sata nas je bilo i 53, ali su dvojica u zadnji tren otpala ) i ponosno smo se javili našoj kontakt osobi koja je odmah rekla da je sve OK, da je popis od njega odobren, te da će se uskoro javiti sa detaljima plaćanja, također smo ponovno dobili pohvalu za dobru organizaciju, i jedino smo još čekali nalog za uplatu…. ali naloga nije bilo i tako je prošlo nekoliko dana, i tu kreće naš križni put.
Kontaktiramo opet našeg povjerenika i on kaže: Došlo je do malih problema, utakmica bi mogla biti visokog rizika te bi na nju mogli ići samo pretplatnici !?!?
Šok, nevjerica, strepnja… što ako se zle naznake obistine ?? Odmah sam se sjetio kako sam ja u zadnji tren prije 2-3 sezone propustio Romu i to zbog ubojstva policajca na Siciliji. Bus i karte su tada bili plaćeni, a put je bio otkazan 24 sata prije utakmice, te znam kako bi se svi vi osjećali, a pogotovo naši mlađahni članovi, Ante, Mateo, Gec.. koji sigurno imaju velike podočnjake od nespavanja i isčekivanja puta !!
U međuvremeu smo našu kontakt osobu svakodnevno zatrpavali mailovima i pozivima uz jedno jedino pitanje: Ima li što novo ??
Odgovor je do danas uvjek bio isti: Još ništa i čim nešto novo saznam, javit ću vam !! Te se mail takvog sadržaja ponavljao u nekoliko navrata.
I tako je bilo do danas u 13:15 kada je stigao mail koji je Nikola ( zvani Italija Express ) odmah preveo, a vijest je bila: Sve je u redu, napravite uplatu za karte !!!
Banka je radila do 14:30, zovem našeg uvaženog člana bankara Davora i najavljujem se da dolazim “raketom” do njega, a Davor o svemu obavještava dražesnu kolegicu na šalteru, koja me odmah zove na mobitel i kaže mi da me čeka u poslovnici. Jednostavno, nisam mogao čekati ponedjeljak, jer sam želio mirno spavati, a vjerujem i svi vi koji idete na utakmicu.
Doletim do banke, auto ostavim na 4 žmigavca, obavim uplatu u 10 minuta, javim Nikoli da javi povjereniku da smo sve odradili, odjurim doma, uvalim se u naslonjač i popijem jedan lagani Jeger !!!
Nemate pojma koliko mi je dana života uzelo ovo čekanje i ova neizvjesnost. Kod nas Interista ništa ne može proći bezbolno i lagano.
Tuga i strepnja bile su dvije stvari koje su se isprepretale kod nas koji smo sve ovo organizirali i koji smo znali što nas u najgorem slučaju čeka ( ne zamjerite što sve nismo podjelili sa ostalim putnicima, jednostavno smo se bojali da nekome ne otkaže srce ), ali kao u filmu sa sretnim krajem, sve je dobro završilo i vesela družina ponovno jaše za Milano da pomogne voljenom klubu ubrati nova 3 boda !!!

Na moju, ali i vašu žalost, zbog silnog čekanja što će biti sa utakmicom, nemamo vremena naručiti robu iz Iter Store koju ste mi naručivali mailom. Stvar je jednostavno neizvediva, jer bi trebali: naručiti robu, čekati potvrdu iz FC Inter, platiti robu u jednoj od naših banaka i tek onda ju preuzeti. Nadam se da ne zamjerate, imao sam najbolju volju, ali ovaj put nije bilo do mene nego do našeg kluba koji nas je patio do zadnjeg trena.

O detaljima puta ( polazak, mjesto polaska… ) će vas obavjestiti, uvjek radišna i pouzdana, ekipa povjerenika u naredna 2- 3 dana !!!

Vidimo se uskoro !!!!!!
2 thoughts on “Inter-Roma, od patnje do iščekivanja puta

  1. Valentino

    hvala dragom bogu i ljudima koji rade oko ovog putovanja da je sve riješeno i kako kažeš Antonio prava ekipa jaše opet za Milano…..
    Več sam sav bio u bedu,ali sad je sve u redu mogu normalno na spavanje

Odgovori