full screen background image

Mourinho: Zengu vidim kao svog nasljednika

Portugalski stručnjak na klupi aktualnog talijanskog nogometnog prvaka Intera, Jose Mourinho, sipao je komplimente na račun trenera Palerma Waltera Zenge uoči međusobnog dvoboja u talijanskom prvenstvu…

Vodeći Inter u četvrtak ogošćuje četvrtoplasirani Palermo na San Siru u utakmici 10. kola talijanske Serie A, a ono što Mourinho simpatizira kod Zenge je njegova ambicioznost, budući je nedavno bivši vratar talijanske reprezentacije izjavio kako Palermo ove sezone puca na naslov.

– Walter je moj dobar prijatelj. Sviđa mi se jer ne brine previše o svom imidžu, jer je originalan i jer stalno brani svoju momčad. Uopće nije lud kada govori da želi osvojiti naslov, a istovremeno je to velika motivacija za njegove igrače. Sigurno nisam ja taj koji će odlučiti tko će me jednog dana naslijediti u Interu, ali ja bih volio kada bi to bio on – rekao je Mourinho o treneru koji je kao igrač proveo 12 godina u Interu (1982-1994).
9 thoughts on “Mourinho: Zengu vidim kao svog nasljednika

  1. fanatico

    Ne bih rekao da je Mancio bio srcem i dušom. Pa on je cijelu prvu sezonu kod nas nosio Laziov šal. On je prvo čovjek Sampe pa onda Lazia i Intera. Ne mogu se on iZenga uopće uspoređivati. On nikada nije bio naš igrač a Mou nema niti malo manje žara kao trener i izgaranja za naš klub kao trener od Mancinija.

  2. in2terista34

    Fanatico,nisan te baš razmija ovu zadnju rečenicu,ali nema veze,ma Zenga je dobar i legenda Intera,ali samo legenda,šta se tiče treniranja tu je daleko od Intera,jer ipak Interu trebaju dokazani treneri.

Odgovori