full screen background image

U Kiev bez Sneijdera

– Wesley Sneijder zamijenjen je u utakmici Inter – Catania u 75. minuti. Ne zbog taktike, ne zbog odmaranja igrača, već zbog ozljede. Jutrošnji testovi potvrdili su istegnuće bedrenog mišića desne noge zbog čega će Nizozemac propustiti čak tri utakmice, uključujući super važan dvoboj s Dynamo Kievom u Ligi prvaka.

– Massimo Moratti se osvrnuo na nekoliko stvari u današnjim izjavama novinarima prilikom dodjele premije “Giacinto Facchetti” za rad u nogometu koji je ove godine pripao treneru Fiorentine Cesare Prandelliju: “Prandelli svojim odnosom prema nogometu i prema radu, te svojim uspjesima apsolutno zaslužuje ovu nagradu.”
O stanju u prvenstvu: “Milan je očito konkurencija za naslov i ja nemam ništa protiv toga ako će ostati gdje jest, odnosno na sedam bodova razlike.”
O razlici predstava u Italiji i Europi: “U životu se ne može sve imati. Mislim da je ključ, uz psihološki pristup kojeg ističe Mourinho, odmaranje igrača kako bi bili svježi. Potrebno je miješati momčad u nekim utakmicama. Mislim da su kritike na naš račun pretjerane i nisam ljut nakon remija s Dynamom kao što ste pisali. Istina je da sam lani nakon Manchester Uniteda napravio scenu, pa ste vi izgleda pomiješali ove dvije utakmice (smijeh), a nakon ove nisam jer smo igrali sasvim dobro. Nadalje, još uvijek možemo napraviti dobar rezultat u Europi.”
One thought on “U Kiev bez Sneijdera

Odgovori