full screen background image

Moratti je nedopustivo igrao…Vieri nisko pao

Naši neprijatelji u Italiji likuju jer su konačno došli do nečeg opipljivog kako bi ocrnili klub i gurnuli ga u bilo kakve sankcije. Inter je konačno moćan i nedodirljiv na terenu pa ga na svaki način treba destabilizirati. “Čovjek odluke” je postao naš bivši igrač koji je to nebrojeno puta bio na travnjaku a sada svojom sudskom tužbom prijeti klubu i dovodi ga u ozbiljne probleme.
Christian Vieri je imao veliku igračku karijeru u kojoj je promjenio mnoge klubove ali se kod nas zadržao najviše (6 sezona) i postigao preko 100 golova u crno-plavom dresu. Odlaskom iz našeg kluba mu karijera strmoglavo pada i nikada više nije bio tako ubojit.Doživljava mnoge gorke trenutke pa i takav da mu u njegovom bišem klubu sa početka karijere (Atalanta) navijači prosvjeduju ne želeći ga vidjeti u njihovom dresu. Nakon toga već više od godinu dana bezuspješno traga za bilo kakvim klubom u kojem bi mogao igrati. Žalostan završetak karijere.
Pošto je do kraja izgubio kompas i potpuno frustriran situacijom na koju nije navikao jer nema aplauza a pogotovo novaca na koje je navikao. Ne može se pomiriti sa činjenicom da jednom mora doći kraj karijere pa pronalazi za sebe spasonosno rješenje pišući tužbu protiv svog bivšeg kluba i predsjednika. Sad kad je prinuđen ,ne svojom voljom, okončati karijeru vadi asa iz rukava i odlučuje se za tužbu mada se za tu aferu prisluškivanja zna odavno. Zašto tek sada Bobo? A što tek reći za ono nedavno sramotno priznanje o tulumarenju i opijanju sa Ronaldom. Kako te nije sramota otkrivati takve nesportske aktivnosti a bio si jedna od ikona kluba u koju smo se mi navijači kleli? Jesi li totalno izgubio razum i misliš da si otkrivanjem “prljavog veša” iz svlačionice “Veliki Jack”. Bio si veliki golgeter i to ti nitko ne može osporiti ali si pokazao da si, nažalost ne jedini koji je nosio majicu našeg kluba, loš čovjek i sportaš.
Ne želim uopće opravdavati postupak našeg predsjednika oko prisluškivanja, bez obzira na motive koji mogu biti razumljivi, jer je to nedopustivo. O svemu će sud reći svoje mišljenje i donjeti odluke s kojima se mi moramo pomiriti. Ako smo krivi zaslužujemo kao klub sankcije i o tome uopće nema zbora. Siguran sam da će klub kao i mi navijači tu presudu prihvatiti i priznati koliko god bude bolna jer smo učinili nešto što nismo smjeli. Sad se već neki naslađuju da nam prijeti i izbacivanje u Serie B. Jedini smo klub koji nikada nije bio drugoligaš i naši konkurenti to ne mogu nikako provariti pa bi onda njima konačno proradila “probava” a mi ne bi trpjeli ljubomorne podvale i traženje razloga da budemo u istom košu. Bar nam ne mogu ništa oduzeti od trofeja jer niti ništa nismo osvojili sa tužiteljem.
Ako i dođe do toga ja osobno sam spreman to prihvatiti ali svoj klub nikada neću napustiti niti se ubijati sa silnim opravdanjima zašto je to bilo nužno, pa čak niti sada u ovom tekstu neću pisati o tim razlozima. Smatram da cilj ne opravdava sredstvo i tako treba biti na svim životnim poljima.
6 thoughts on “Moratti je nedopustivo igrao…Vieri nisko pao

  1. stefi

    Moram se opet javit, bez veze mi je jer nisam upoznat s cijelim slučajem. Moratti je naredio prisluškivanje čijeg igrača, našeg, jesmo li radi toga kupili neku tekmu, nismo, suce isto nismo, da li to prisluškivanje dovelo do osvajanja prvenstva, lige prvaka, da li je inter radi toga bio vladar tržišta igrača u Italiji opet kolko me služi pamčenje nije. Koga smo prisluškivali igrača Intera, da li suce, nismo, ili smo radili pritisak na druge klubove mislim da ne. Stvarno mi nije jasno prizivanje sankcija, bacanje u serie B, sve te katastrofične najave. Vjerujem da sljede sankcije Morattiju po privatnoj tužib, ali najava propasti Intera mi nije bistra. Ponavljam nisam upoznat s detaljima, teško mi je ovo pisat, još teže čitati članke u svezi toga, ali sve te loše najave mi nikak ne leže.

  2. mkovac67

    ja također ponavljam. Bobo je bija i osta igračina. Njegovo prisluškivanje se otkrilo za razliku od nekih koji nisu, a da jesu u nedjelju bi đuventus gostova kod trećeplasiranog Calenzana, dok bi milan ugostio vodeći Castel Rigone. Tek toliko

Odgovori