full screen background image

Vieri tuži, Inter riskira ozbiljne sankcije

Christian Vieri ne odustaje. Nakon što je slučaj već par godina na civilnom sudu Vieri je podnio zahtjev svom odvjetniku Danilu Buongiornu za tužbom Federalnom sportskom sudu FIGC-a protiv Intera i Telecoma. Naime, prema nalogu Intera, odnosno klupskog vodstva Telecom je prisluškivao Vierijeve telefonske razgovore dok je Bobo parao mreže u crno-plavom dresu. Zašto? Postojala je sumnja od strane Morattija da je Vieri povezan s Moggijevim malverzacijama. Da, crna je to i žalosna epizoda u našoj klupskoj povijesti koju u slučaju sudske potvrde nećemo nijekati kao što to neki čine u slučaju svojih mračnih strana. Može biti ozbiljnih posljedica, odnosno kazni za Klub i za samog Morattija, a ukoliko se sve pokaže točnim neki će tražiti i izbacivanje Intera u Seriju B. U ime svih navijača mogu reći da ćemo se, ako je sve istina, sigurno sramiti ovog slučaja i žestoko ga osuditi, ali ostati vjerni svom klubu bez obzira na posljedice.
Vierijeva djevojka u jučerašnjem intervjuu potvrdila je kako od otrkića slučaja 3. listopada 2006. zbog brige i razočaranja Christian pati od nesanice s kojom nikad prije toga nije imao problema.
4 thoughts on “Vieri tuži, Inter riskira ozbiljne sankcije

 1. stefi

  Kakva serija B kakve su to gluposti. Nemoguče je tak nekaj! u to ne vjerujem. Dobit će kakvu odštetu i to je to. Nismo mi muljali s sucima i igračima. Ne znamna žalost cjeli slučaj ali ne vjerujem u crne scenarije.

 2. nraguz

  Naravno da neće biti izbacivanja u Seriju B, ali će neki i to tražiti (čitaj oni povezani s Juventusom ili Moggijem). Nigdje nisu napisali da bi se tako nešto i moglo dogoditi, samo nagađaju da će sigurno netko takvo što pokušat provuć.

 3. fanatico

  Pa iako se dogodi tako šta jer nosimo mrlju i sa Recobinom putovnicom i sigurno će mnogi gledati da nas na taj način zaustave jer dominiramo a i bode im oči to što nikada nismo ispali. Što god bude ne možemo ništa promjeniti i ja ću se osobno s tim pomiriti i preboljeti sve teškoće sa mojim klubom.

 4. mkovac67

  Bobo je bija i osta igračina. Njegovo prisluškivanje se otkrilo za razliku od nekih koji nisu, a da jesu u nedjelju bi đuventus gostova kod trećeplasiranog Calenzana, dok bi milan ugostio vodeći Castel Rigone. Tek toliko

Odgovori