full screen background image

Diarra u Interu? Sve je moguće – Diarra all’Inter? Si può fare

Diarra u Interu? Sve je moguće. Igrač Malija, koji trenutno igra u Real Madridu, izgubio je mijesto u prvoj postavu i želi promijeniti… klimu. Sviđa mu se Italija a u Inter bi otišao trčeći. Najveća je prepreka trenutno njegova cijena, koju je Real postavio na previsokih 20 milijuna eura. Za njegove usluge ima puno interesenata i u Engleskoj, a u prvom redu nalaze se Liverpool i Manchester City. Klub iz ulice Durini ne odustaje ni od Arsenalovog veznjaka Hleba, ali on, baš kao i Diarra, nema putovnicu Europske unije, stoga će Inter usredotočiti svoju pažnju na jednog o ta dva igrača.


Italia

Diarra all’Inter? Si può fare. Il giocatore maliano del Real Madrid ha perso il posto da titolare nelle merengues e vuol cambiare aria. L’Italia gli piace parecchio e all’Inter andrebbe di corsa. L’ostacolo principale al momento è la richiesta economica del Real: 20 milioni di euro sembrano troppi. Il giocatore, inoltre, ha parecchie richieste dall’Inghlterra, Liverpool e Manchester City in testa. Il club di via Durini tra l’altro non molla nemmeno la pista che porta al centrocampista dell’Arsenal Hleb, che però è extracomunitario, proprio come Diarra.
Ergo: alla fine i nerazzurri punteranno solo su uno dei due giocatori.
4 thoughts on “Diarra u Interu? Sve je moguće – Diarra all’Inter? Si può fare

  1. anteadriano

    bolji od dacourta, cesara, solaria a mozda i od vieire? nebih znao. no cuo sam da je neki interov covjek izjavio da su svi transferi glupost a da je inter zainteresiran samo za mancinia iz rome ?

  2. stefi

    ja sam za takav nam uvjek treba, njegova kupovina bi ojačala vezu uz njega i još dva stopera nam je obveza popunjavanje prvih 11. Ali na sredini Joze još nekog treba ko zna igrati nogomet, ko ima potez ko ima loptu za napadače. Treba vidjet kak je zdravstveno, prije 2 sezone bio je u konbinacijama. Igrač je za velike stvari i borac a to je bitno. Njegov dolazak je pojačanje.

Odgovori