full screen background image

Inter, glavni cilj je Drogba – Inter, l’obiettivo principale è Drogba

Nije uopće bitno da li će sljedeće sezone na Interovoj klupi sjediti Mancini ili Mourinho. Bez obzira na to tko će biti trener, Inter je odlučio pridobiti usluge Didiera Drogbe. Napadač Obale bijelokosti postao je glavni cilj za iduću sezonu, između ostalog i zato što je među napadačima takvog kalibra najpristupačniji, pošto je već odlučio napustiti Bluese (tabloidi tvrde da se sukobio sa suigračima Cechom i Makeleleom).
Crno-plavi klub ima odlične odnose s Abramovicem te bi mogao ući u pregovore ponudivši Chelseu Adriana, koji se u Brazilu preporodio (12 golova u 20 utakmica), te 10 milijuna eura.
Da dolazak Drogbe u Inter nije samo pusta priča, nije na odmet napomenuti da je igrač već kupio stan u Milanu. Da li je to učinio samo da bi imao gdje spavati kada svrati u Italiju (prilično često) ili da se defintivno skrasi?


Italia

Se in panchina ci sarà ancora Mancini o se arriverà Mourinho non è importante. A prescindere dal prossimo allenatore, l’Inter ha deciso di puntare su Didier Drogba. L’attaccante ivoriano è diventato l’obiettivo prioritario per la prossima stagione, anche perché fra i big in attacco è il più raggiungibile e ormai ha deciso di lasciare i Blues (secondo i tabloid è entrato in rotta di collisione anche con due suoi compagni di squadra, Cech e Makelele).
La società nerazzurra ha un rapporto ottimo con Abramovich e potrebbe usare come chiave della trattativa Adriano, rinato in Brasile (12 gol in 20 partite): il brasiliano più 10 milioni al Chelsea e l’operazione potrebbe andare in porto.
Ad avvalorare la tesi del possibile arrivo di Drogba all’Inter, c’è un’altra indiscrezione trapelata negli ultimi giorni: l’ivoriano avrebbe acquistato un appartamento a Milano. Solo per approfittarne nei giorni di riposo che trascorre spesso in Italia o per trasferirsi definitivamente?
4 thoughts on “Inter, glavni cilj je Drogba – Inter, l’obiettivo principale è Drogba

  1. fanatico

    ne mogu vjerovati da bi došao bez Mourinha. Ako bude tako nemam ništa protiv, dobro bi došlo osvježenje u napadu a i Adriano bi išao u dobar klub. Drogba me vec godinama izluđuje svojim igrama i nadam se da bi kod nas pronašao dodatnu motivaciju za igru.

  2. danijel1908

    ma sta ce nam drogba???platit za igraca od 30ak godina 20ak milijuna nikako se ne isplati….prodat cruza i crespa i cak adriana i dati zlatanu pravoga partnera,malog brzog igraca(tevez,aguero) i nagodinu se aquafranceska vraca s posudbe i kada jos k tome zbrojimo i balottelija sve se svodi na to da imamo zastrasujuc napad

  3. fanatico

    bez obzira što je ovo stara vijest opet se aktualizira dolazak Drogbe. Ja nisam baš protiv ako se radi o razumnoj cijeni bez obzira na 31 godinu. Neće ostati za sjeme i 2-3 godine on može kvalitetno odraditi jer za osvajanje LP treba imati dobar spoj mladosti i iskustva, a uz to dobro dođe i jedan takav razbijač u napadu koji će spuštati lopte Ibri iz zraka i još k tome hladno realizirati zicere. Uz onu četvorku koju si nabrojao bili bi raznovrsno kompletirani u napadu.

Odgovori