full screen background image

Muntari: Ne sumjnam u pobjedu

Pravilo konferencija za medije u Ligi prvaka je da uz trenera momčadi na pressicu dođe i jedan igrač. U redovima Intera ovaj put je izabran Sulley Muntari.

“U odličnoj smo formi, sigurno ćemo odigrati dobro i pobijediti. Istina je da u Europi teže dobijamo, ali momčadi u Ligi prvaka su sve na vrhunskom nivou. Radi se o sjajnim igračima, ali sutra želimo pobijediti pod svaku cijenu. Imamo sve preduvjete da napravimo dobar rezultat i nakon sedam utakmica bez pobjede sutra započinjemo novi ciklus.” Na Meazzi prvi put nakon zvižduka protiv Udinesea: “Nitko me nije kritizirao, dogodilo se to što se dogodilo, ali sada je sve prošlost. Ne razmišljam o tome, već o sutrašnjoj utakmici. Ne znam hoću li igrati, ali ako budem dati ću sve od sebe kao uvijek. Izašao sam s travnjaka s čudnim licem? Nisam plakao, moje lice je takvo. Ovo je moj posao, to što se događa, događa se. Ponavljam da je to iza mene i da razmišljam samo o sutrašnjoj utakmici. Hoćemo li igrati istim sistemom kao protiv Genoe? Ne znam, svaka je utakmica priča za sebe.”
Ukoliko Muntari sutra bude na terenu biti će to njegova 200. utakmica u majici talijanskih klubova (Udinese i Inter). Ganac ima 158 nastupa u Seriji A, 22 u Euro kupovima, 17 u Kupu Italije i 2 u ostalim natjecanjima. Debitirao je 25. rujna 2002. u Bari – Udinese 4:1 (Kup Italije).
Odgovori