full screen background image

Tko će u Inter: Rakitić ili Diego – Chi viene all’Inter: Rakitić o Diego?

BRAZILAC Diego jedan je od najtraženijih igrača u Europi, odlična sezona u Werderu iz Bremena donijela mu je zanimanje mnogih klubova.

Veznjak bremenskog kluba je ove godine u Bundesligi nastupio 23 puta i postigao 12 golova, dok je u Ligi prvaka upisao pet nastupa i jedanput zabio.

Nakon što su Juventus i Real Madrid pokazali zanimanje za ovoga 23-godišnjeg igrača u utrku za dovođenje Diega se uključio i Inter.
Klub sa San Sira traži vrhunskog veznjaka i spremni su izdvojiti 30 milijuna eura za Werderova igrača.

Inter je pokazao zanimanje i za našega Ivana Rakitića pa će biti zanimljivo pratiti koji će igrač prijeći u redove crno-plavih. Direktor Intera, Marco Branca je već kontaktirao Diegova oca i agenta Djaira da Cunhu te su šanse za dogovor između talijanskog i njemačkog kluba i igrača moguće.

Diego je privukao pozornost nogometnih krugova 2002. kad je kao 17-godišnjak u paru s Robinhom koji trenutno igra u Real Madridu osvojio naslov brazilski naslov prvaka za Santos.
Iz Brazila je prešao u Porto za osam milijuna eura da bi u sedmom mjesecu 2006. prešao u Werder koji ga je platio šest milijuna.

M. Pa.
Foto: AFP

vijest prenesena sa index.hr


Italia

Il brasiliano Diego è uno dei giocatori più richiesti in Europa, e l’ottima stagione che sta disputando al Werderu di Brema ha suscitato l’interesse di numerose società. Il centrocampista della società di Brema ha disputato finora 23 partite, segnando 12 reti, mentre in Champions League ha segnato un gol in cinque partite.
Dopo la Juventus e il Real Madrid, sembra che anche l’Inter sia interessata alle prestazioni di Diego. La società nerazzurra sembra disposta, infatti, a sborsare 30 milioni di euro per il giocatore del Werder.
L’Inter ha dimostrato interesse anche per il giocatore croato Ivan Rakitić, e sarà perciò interessante vedere quale dei due giocatori potrebbe finire in nerazzurro. Il direttore dell?Area tecnica dell’Inter, Marco Branca, ha già preso i primi contatti con il padre di Diego e con il suo agente Jair da Cunha, per cui le possibilità che si giunga a un accordo tra la due società non sono tanto remote.
Diego si era fatto notare già nel 2002 quando ancora 17.enne, in coppia con Robinho, che attualmente gioca con la maglia del Real Madrid, ha conquistato il titolo di campione brasiliano con il Santos. Dal Brasile si è trasferito al Porto per otto milioni di euro, mentre nel luglio del 2006 è stato acquistato dal Werder per sei milioni.

M. Pa.
Foto: AFP

vijest prenesena sa index.hr
6 thoughts on “Tko će u Inter: Rakitić ili Diego – Chi viene all’Inter: Rakitić o Diego?

  1. fanatico

    mladi su i to im je prednost, ali isto tako i mana jer je to taman prekretnica karijere kad, ili odskaceš i postaješ veliki ili se izgubiš u prosecnosti. Jako je bitno pogoditi pravu sredinu i trenera.
    Driggy imat ćeš prilike Rakitića upoznati na Euru kad ce, nadam se ,odskočiti.

  2. fanatico

    to dok se ne potpiše nije rješeno, pitanje je samo da li je to onaj pravi za nas. Nikad ne možeš znati unaprijed bez obzira na ime. Tko bi mislio, kad su dolazili, Cambiasso i Maicon da ce biti veliki igrači, a s druge strane koliko velikih je došlo i kod nas nisu dali ništa.

Odgovori