full screen background image

Odobrene ulaznice za Romu, posjeta kampu nije moguća

Prilikom slanja spiska za ulaznice utakmice Inter-Roma, predsjednik našeg kluba je poslao par upita glavnom koordinatoru za inozemne Inter Clubove:

a) Sa uplatama za karte bi napravili i zadnju uplatu članarina za tekuću sezonu ( imamo 20 novih članova – napisao sam okvirnu brojku jer još nije konačna ) pa me zanima možemo li te članske materijale podići na Inter- Roma utakmici?
b) Prilikom svakog našeg posjeta Milanu imamo želju kupiti nešto u Inter Store, ali u samom prodajnom mjestu na stadionu nema 80 % artikala koji se nalaze u internet ponudi na službenoj stranici, a kada nešto naručujemo putem interneta, dostava u Hrvatsku je jako skupa, prijeti nam opasnost od naplate carine, a ujedino i ne možemo koristiti popust kao članovi Inter Cluba. Postoji li neka druga opcija kupovine za nas ? Npr. da nešto naručimo unaprijed preko Vas i onda to podignemo i platimo na stadionu direktno Vama?
c) Postoji li mogućnost nabavke ulaznica za utakmicu Barcelona – Inter preko CCIC? Znamo da je još možda rano, ali nas to zanima zbog rezervacije aviona.
d) Znamo da je sljedeće gotovo nemoguće, ali moramo pitati zbog stalnih upita naših članova. Postoji li mogućnost organizirane posjete za veću skupinu ( autobus ) ljudi trening kampu FC Inter?
e) Postoji li mogućnost organiziranja slikanja sa jednim od igrača FC Inter prilikom jednog od naših posjeta Milanu?

Uz odobrenje 53 ulaznice, koliko nas ide na utakmicu, dobili smo i odgovor na sva pitanja:

b) Morate stupiti u kontakt s Nicolom Ranierijem, tajnikom CCIC, s njime možete proučiti i dogovoriti kako je najbolje.
c) Rezervacije za Barcelona – Inter ističu 18.10. Ne znamo još koliko će nam ulaznica biti dostupno. Primat će kod CCIC-a imati oni koji uzmu paket (ulaznice + let) a u prilogu su ponude s raznih talijanskih aerodroma. Tek onda će se dijeliti ostatak ulaznica, tako da ne možemo ništa garantirati.
Za gostujuće utakmice u Italiji se ne mogu nikako uzeti ulaznice, već osobno preko prodajnih mjesta lokalnog kluba. Prije tri godine, prema naredbi, ukinuto je izdavanje ulaznica za gostovanja.
d) Ne može se posjećivati trening kamp. Može se pristvovati samo treninzima otvorenim za javnost na tribinama. Jednom mjesečno, srijedom ili četvrtkom (kada nema utakmica u sred tjedna) posjet je dopušten onima koji su podnjeli zahtjev, ali posjet je oganičen na 2 osobe po Clubu.
e) Igrači nažalost nisu dostupni na dan utakmice.
One thought on “Odobrene ulaznice za Romu, posjeta kampu nije moguća

Odgovori