full screen background image

www.interusrcu.com traži “novinare”

Dragi prijatelji interisti ako imate malo dara a puno volje raditi nešto korisno za našu zajedničku stvar – interizam dobo ste došli. Kako u svakom pogledu napredujemo, pa tako i naša i vaša stranica, sve više se ukazuje potreba za većim brojem suradnika koji bi radili na stranici. Dobrodošao je svatko tko želi odvojiti svakodnevno malo slobodnog vremena kako bi pridonio u radu na interusrcu.com. Želimo biti najbolji i ne samo zadržati kvalitetu nego težiti uvjek još boljem.
– Kako bi stalno bili aktualni i pravovremeni potreban nam je kvalitetan prevoditelj sa talijanskog, koji bi redovito pratio najvažnije medije u Italiji i slao one najaktuelnije vijesti. Dobro razmislite koliko ste spremni uložiti truda i volje jer je to ipak jedna svakodnevna obaveza. Imali smo do sada određeni broj ljudi kojima se to učinilo jako zanimljivo i nakon nekog vremena su se zamorili.
– Ako imate inspiraciju nešto napisati, kao komentar na događaj, neku analizu, pogled u povijest, neko predviđanje ili bilo što drugo što mislite da vrijedi objaviti slobodno pošaljite i potpišite. Ukoliko budete redoviti i kvalitetni obavezaćemo vas i sa kolumnom u kojoj ćete imati punu slobodu pismenog izražavanja.
Sve vaše ponude i radove šaljite na: rajic@interusrcu@com
Čekamo vas!
3 thoughts on “www.interusrcu.com traži “novinare”

  1. MukiIceman

    Ja jedini koji imam prijedlog sto bi valjalo za stranicu jeste da se ubaci rubrika INTER TV…I posto svi gledamo na stream-ove, mozemo tu staviti par stream-ova pa da ne trazimo tamo negdje…To je moj prijedlog i mislim da bi se to moglo uraditi zato sto na svaki stream ima dole URL pa et…

    Nadam se da je prijedlog dobar. Ako se moze raditi tako i ako treba neko rado bi se iskusao po tom pitanju 😀 (Naravno ako moze :P)

Odgovori