full screen background image

Moratti: «Sve su to neistine…» – Moratti: «Sono tutte balle…»

MILANO – Nakon domaćeg poraza od Juventusa, nije bilo bojazni da Interov predsjednik Massimo Moratti poduzme drastične mjere u odnosu na Roberta Mancinija. Potvrdio je to i sam broj jedan nerazzurra. “Iako ste vi u vašim emisijama rekli svašta – rekao je Moratti novinarima koji su se bili okupili ispred tvrtke Saras – ništa od svega toga se nije dogodilo, i trebalo bi sve dematirati, međutim nemamo više vremena niti strpljenja da to činimo”.
Predsjednik Intera rekao je da se nada kako ove glasine neće uznemiriti ekipu koju čeka teška utakmica u subotu protiv Lazia: “Sve su to neistine, pa se stoga nadam da iste neće utjecati na ekipu. Što osječam? To što ja osjećam – dodao je Moratti – nije uopće bitno. Bitno je da dečki dobro odigraju u subotu i da pobjede”.
(ANSA)


Italia

MILANO – Dopo la sconfitta casalinga contro la Juventus non c’è stato alcun rischio che il presidente dell’Inter Massimo Moratti prendesse provvedimenti drastici nei confronti di Roberto Mancini. Lo ha affermato lo stesso numero uno nerazzurro. “Malgrado quello che dite voi nelle vostre trasmissioni – ha risposto Moratti ai giornalisti all’uscita degli uffici della Saras – non c’è stato nulla, sono tutte cose da smentire ma non abbiamo più la pazienza di farlo”.
Il presidente dell’Inter si è anche augurato che tutte queste voci non condizionino la sua squadra impegnata sabato in una delicata partita contro la Lazio: “Sono tutte balle, quindi spero proprio che non influiscano sulla prestazione di sabato. Quali sono le mie sensazioni? Le mie sensazioni contano poco – ha aggiunto – è importante solo che i ragazzi giochino bene e vincano”.
(ANSA)
3 thoughts on “Moratti: «Sve su to neistine…» – Moratti: «Sono tutte balle…»

  1. Bac

    Mislim da je u redu da se u ovom trenutku ne mjenja trener, ako su igrači voljni odigrati do kraja prvenstva s ovim. Iako je zaslužio sve najgore, nakon ponašanja poslije utakmice s Liverpoolom. Sada je trenutak zbijanja redova i treba misliti samo na to kako pronaći snagu za potrebne rezultate za osvajanje Scudetta

  2. fanatico

    Ja mislim da će igrači izgurati ovo prvenstvo a i klub je zaslužio da mu igrači vrate za sve. O Manciniu više niti ne razmišljam ozbiljno a ni igrači izgleda. Bit će da je sve puklo do kraja.

Odgovori