full screen background image

Drogba sve bliži Interu – Drogba sempre più vicino all’Inter

Inter se uključio u utrku za napadačem Chelsea i reprezentativcem Obale Bjelokosti. Didie Drogba je do sad figurirao kao velika želja Reala, Barcelone i Milana, a sada se naš klub svrstao u red potencijalnih kupaca. Čak, šta više, talijanski mediji procjenjuju da je to sad, najvjrojatnija opcija. To se temelji na ozvaničenim pregovorima našeg kluba sa Joseom Mourinhom, a dobro je poznat prisan odnos trenera i Drogbe, koji je htio odmah napustiti klub, kad je Mourinho otišao. Sad najavljuje siguran odlazak na ljeto i gotovo je sigurno da će ići tamo gdje ode Portugalac. Tko dovede Mourinha, može računati i na Drogbu a takođe i Lamparda, koji još uvijek nije produžio ugovor te vjerijatno čeka odluku bivšeg šefa da mu se pridruži u novom klubu.

Dok Sport Mediaset najavljuje dolazak Mladena Petrića u Juventus, puno pažnje pridaje milanskom derbiju za Drogbu. “Galliani ga lovi već nekoliko godina ali izgleda da su sada Interove šanse veće, pogotovo ako Mourinho preuzme kormilo nerazzurra”, piše Sport Mediaset, Berlusconijev sportski portal na TG-Comu, koji potvrđuje Drogbin odlazak iz Chelsea na kraju sezone kao i želja da se skrasi u klubu kojeg će trenirati njegov “nogometni otac”, odonosno Mourinho. A kako protumačiti njegovu izjavu: “Želim živjeti u Milanu?”. Sva su ta nagađanja dobila potvrdu u “The Observeru”. Kako stvari stoje, piše još na Sport Mediasetu, rossonerima ne preostaje ništa drugo nego da navijaju za Mancinija…


Italia

L’Inter sembra essere entrata in corsa per l’attaccante del Chelsea e della nazionale della Costa d’Avorio, Didier Drogba, già richiesto da Real, Barcelona e Milan. Adesso anche la società nerazzurra ha fatto il suo ingresso nella lista dei potenziali acquirenti. Anzi, i media italiani sostengono che sia proprio l’Inter la più vicina all’attaccante ivoriano. Questa constatazione si basa sulla recente ufficializzazione delle trattative con Jose Mourinho. L’allenatore portoghese ha un rapporto particolare con Drogba, tant’è che quest’ultimo voleva abbandonare la società londinese non appena saputo che Mourinho se ne sarebbe andato. Adesso il giocatore annuncia la sua sicura partenza a fine stagione e viene dato per scontato che il suo nuovo indirizzo sarà anche quello di Mourinho. Chiunque riesca a prendere Mourinho, potrà contare anche su Drogba e probabilmente su Lampard, il quale non ha prolungato ancora il contratto e si presume che stia aspettando la scelta del suo ex “capo”.

Mentre Sport Mediaset annuncia l’arrivo di Mladen Petrić alla Juventus, grande attenzione viene dedicata al derby milanese per Drogba. “Galliani lo sta cercando già da alcuni anni a questa parte, ma sembra che ora le quotazioni dell’Inter siano notevolmente salite, specialmente se Mourinho dovesse prendere il mano il timone della società nerazzurra”, è in sintesi quanto riportato da Sport Mediaset, il portale sportivo di Berlusconi su TG-Comu, che conferma la partenza di Drogba dal Chelsea a fine stagione e il suo deisderio di seguire il suo “padre calcistico”, ossia Mourinho. E come commentare la sua dichiarazione: “Desidero vivere a Milano?”. Tutte queste supposizioni sono state confermate dal “The Observer”. Come stanno le cose, secondo Sport Mediaset, ai rossoneri non resta altro che tifare per Mancini…
13 thoughts on “Drogba sve bliži Interu – Drogba sempre più vicino all’Inter

  1. anteadriano

    Ja sam gledao Drogbu još kada je igrao za Merseille to je bilo prije kojih 3-4 godine. Možda jesam ja mlad ali znam puno o nogometu pratim ga od svoje 8 godine i zbilja od tada znam mnogo o toj igri. Gledao sam s bratićem i burazom Peticu. Tada su njih dvojica govorila za Adriana(tada u Parmi), Quaresmu(Barcelona), Drogbu(Marseille) da će biti igračine i stvarno pogodili su. Prenjeli su mi svo znanje i mogu se složiti s fanaticom u njegovoj rečenici. Drogba možda u 30 godini ali igra u top formi od kako je u Chelseu, samo će biti problema ako ne dođe netko ko će Drogbi gurnut loptu u 16-erac i bit ćemo najjači, inače mislim ako nebude tog “nekog” da nikakve koristi od njega.

  2. fanatico

    naravno anteadriano da sva naša priča oko trenera, Drogbe i ostalih ne pije vodu bez pravog veznjaka- znalca. To nam je dugogodišnji problem i to se konačno mora rješiti. kupiti pod mus ali i pogoditi.

Odgovori