full screen background image

Predstavnici IC Fedeli u gostima FC Intera

Inter Club Fedeli je već nakon samo tri mjeseca od osnivanja dobio veliko priznanje pozivom da bude gost Centro Coordinamento Inter Club-a (CCIC) prije utakmice sa Parmom. Koordinator za Inter clubove van Italije g.Antonio Pisino je bio domaćin ovom prilikom i imao pravo izbora za 6 Inter clubova u svijetu koji će biti gosti.Čast da budu pozvani su osim nas dobili još 5 klubova iz inozemstva sa po dva predstavnika. Naš klub su predstavljali predsjednik Antonio Bulić i dopredsjednik Rade Rajić.
Dočekani smo ispred ulaza br.7 gdje su nam uručene ulaznice za crvenu tribinu i pri ulasku u službene prostorije smo dobili narukvice kao vip gosti kako bi se mogli kretati unutar stadiona. Uz pratnju domaćina, službenog fotografa i kamermana smo prvo obišli svlačionice pa onda kroz tunel i glavni izlaz za igrače i suce izašli na travnjak gdje smo imali čast sjediti na klupi za rezervne igrače i “omirisati” novi travnjak. Nakon toga smo posjetili svečanu ložu odakle smo se uputili opet unutar stadiona u salu za konferencije. Slijedeći posjet je bio u Inter store i muzej. Na kraju oficijelnog dijela nas je primila gospođa Bedy Moratti, sestra predsjednika Massima Morattija. Za sve vrijeme boravka prije utakmice, u poluvremenu i nakon utakmice smo imali slobodan pristup u restoran stadiona gdje uz bogate švedske stolove sa jelom i pićem vip gosti imaju čast besplatne konzumacije sa predivnim pogledom na teren kroz staklenu stijenku.
Iznimno smo ponosni i sretni da smo kao klub dobili takvu priliku i što je naš rad i trud prepoznat od glavnog koordinatora za Inter clubove van Italije, nakon tako kratkog vremena. O našim osobnim dojmovima nema potrebe govoriti jer se to ne može opisati… jednostavno je to životni san koji se pretvorio u javu.
Hvala CCIC-u, Interu kao klubu, g.Antoniju Pisinu i svim domaćinima ovog nezaboravnog dana.
PS: da bi uvećali sliku kliknite na tu sliku i kad dobijete veću sliku onda još jednom na nju da dobijete pravo uvećanje. Slike su 500×333 i 500×750 na stranici jer su smanjene i prilagođene stranici. Ukoliko netko želi izvornu veličinu (3888×2592) onda nek mi se javi pa ću mu poslati na E-mail.
Odgovori