full screen background image

Centro Coordinamento Inter Club ugostio IC Fedeli

Među brojnim incijativama koje Centro Coordinamento Inter Club (CCIC) realizira za svoje članove prilikom domaćih utakmica ona najpoznatija je pozivnica za crvenu tribinu. Izbor gostiju varira svaki put, regionalni predstavnik se mijenja, a na raspolaganju ima 12 passova, te odlučuje kome ih podijeliti.
Nakon velikog uspjeha prošle sezone, ove smo godine nastavili s uspješnom formulom “walk abouta” stadiona uoči utakmice. Posjet svlačionici, teren i klupe, press sala, te posjet muzeju San Sira uključeni su u turu kako bi sudionici osjetili ono što je većini nepoznato – emocije uoči utakmice. Tura kulminira posjeti Sali Executive gdje se sudionici imaju prilike slikati sa igračem ili nekim iz rukovodstva kluba.
Pred utakmicu Inter – Parma čast da bira goste dobio je regionalni predstavnik inozemnih Inter Clubova, gospodin Antonio Pisino. Jedan od uvjeta posjete je pojaviti se u zakazano vrijeme na ulazu broj 7. Antonio Pisino na dan utakmice s Parmom ugostio je po dvoje predstavnika Inter Clubova Basel, Fedeli, Lugano, Neuchatel, Sydney i Vevey, a svi su bili presretni izrazivši veliko zadovoljstvo onim što je organizirano za njih.
Naš Inter Club Fedeli predstavljali su predsjednik Antonio Bulić, te potpredsjednik Rade Rajić. Uz nezaboravnu turu Antonio i Rade su dobili priliku slikati se sa gospođom Bedy Moratti, sestrom predsjednika Massima Morattija koja inače vodi posebnu brigu o Inter Clubovima i često dočekuje njihove članove na ovoj turi.

Originalnu vijest sa oficijelne stranice (www.inter.it) možete vidjeti pod linkom: http://interclub.inter.it/cgi-bin/public/newsccic.cgi?ID=1803&CAT=2

120511 120512 120513 120514 120515 120516 1205171
Odgovori