full screen background image

Interovi navijači: Ibrahimović je plaćenik

Interovi navijači srdito su reagirali na tvrdnje Zlatana Ibrahimovića prema kojima je on najzaslužniji za uspjehe kluba. “Taj plaćenik zaslužuje tek da ga se ignorira”, poručili su…

– Inter godinama nije mogao ništa osvojiti, a dok sam bio tamo tri puta smo postali prvaci Italije. Mislim da bi mi zbog toga trebali odati poštovanje – kazao je novi Barcelonin napadač u najavi odlaska na San Siro, gdje će s katalonskom momčadi 16. rujna igrati utakmicu Lige prvaka.

Da mu povratak u Italiju neće biti ugodan najavio je Franco Caravita, vođa najžešćih Interovih navijača.

– Obzirom na način na koji nas je napustio, on ne zaslužuje našu pažnju. Prema njemu ćemo se odnositi indiferentno.

– Može on pričati da nam je donio naslove, ali ne bi smio zaboraviti ružne geste kojima nas je “častio” u ožujku kada je tražio odlazak u Barcelonu, kao niti ljubljenje grba na Barçinom dresu. Ponaša se kao plaćenik i kao takav ne zaslužuje našu pažnju – kazao je Caravita.
2 thoughts on “Interovi navijači: Ibrahimović je plaćenik

  1. ibra

    ma to su pizdarije koje taj Caravita izjavljuje. Nemam pojma tko je on, al nebuloze govori. Pa da nije bilo ibrahimovica ne bi sigurno barem zadnje prvenstvo osvojili. Pa sjetite se Parme! A to sto pljuca po navijacima i ljubi dres drugog kluba, samo potvrdjuje da je malo pravih igraca koji su uvijek vjerni samo jednom klubu, odnosno da je novac uzeo maha u nogometu. Pa uostalom i sneijder je izjavio da ne zeli u inter pa je docekan sa ovacijama. Te stvari treba prihvatiti kao normalne!

Odgovori