full screen background image

Moratti najavio novi stadion 2014

Predsjedniku Intera Massimu Morattiju dosadilo je dijeliti stadion s najvećim gradskim rivalom – momčadi Milana. Zbog toga je za 2014. godinu ozbiljno najavio selidbu, a novi bi dom Nerazzura trebao stajati oko 400 milijuna eura…

Legendarni milanski stadion San Siro dom je Milana i Intera već pune 62 godine, no uskoro – konkretnije 2014. i to bi se moglo promijeniti.

Predsjednik aktualnog prvaka Italije Massimo Moratti najavio je naime razvrgavanje ugovora s Milanom (koji je pravi vlasnik stadiona), i selidbu svoje momčadi u sjeverno-istočni predio Milana.

Čitav bi projekt trebao koštati oko 400 milijuna eura (65.000 sjedećih mjesta), no s time da u tu cifru ulaze i svi pomoćni tereni, kampovi, restorani, muzeji i ostala sportska zdanja.

“Ugovor s Milanom, odnosno San Sirom koji smo sklopili još nismo razvrgnuli, no pripreme za naš odlazak itekako su započele. Nadam se i vjerujem da će sve biti okončano do 2014. godine.”
4 thoughts on “Moratti najavio novi stadion 2014

  1. zythos

    kao pravi i veliki europski klub moramo imati svoj stadion. ipak danasnji nogomet to zahtjeva. jedva cekam da vidim kak bude izgledal. svida mi se i danasnji san siro ali ipak imati svoj stadino je posebno. vec se veselim velikom preseljenju! forza inter!!!!

Odgovori