full screen background image

Wesley Sneijder službeno predstavljen

Inter je danas predstavio dugo očekivano pojačanje. Wesley Sneijder je jutros obavio liječničke preglede i onda stavio potpis na četvorogodišnji ugovor koji je već pohranjen u sjedištu nogometne federacije sa svom potrebnom dokumentacijom
“Došao sam u jedan od najvećih klubova na svijetu, bio je dug put, ali sam vrlo sretan što sam konačno ovdje u Interu”. U pratnji José Mourinha, tehničkog direktora i konzultanta za mercato Marka Branace i Gabriele Orialija, Wesley Sneijder je u sobi u sportskom centru “Angelo Moratti” nakon potpisivanja ugovora koji ga veže za Inter do 30. lipnja 2013 imao svoj prvi trening s fitness trenerom Rui Farijom.
“Znam da će biti dosta pritisaka, želim igrati i dopustite mi da vidim publiku u Milanu. Ja sam playmaker sa brojem 10? “Mislim da sam tehnički vezni, onaj koji igra iza napadača i u stvari igrač koji obično djeluje u toj ulozi je uvijek taj broj. ”
2 thoughts on “Wesley Sneijder službeno predstavljen

  1. File Ri

    Rekao sam ja da će on reći da je sretan što je došao tu… Svako bi volio igrati sa Ronaldom, Kakom, Benzemom itd. Ali spasio se došavši ovamo… Wesley sretno i pokaži Realovcima što su potjerali… Forza Wesley, forza grande Inter!!

Odgovori