full screen background image

Prvo derby, pa Ibrahimović

Ovih dana u Interu svi pričaju. Sneijdera smo prenjeli, ali pred derby u subotu svoje mišljenje su dali Milito, Julio Cesar, Mourinho, dok su Luis Figo i Javier Zanetti govorili o ždrijebu Lige prvaka.
Milito, Julione i Mou su imali gotovo identične izjave. U svakom slučaju svak od njih vjeruje u pobjedu protiv Milana, ali najavljuju kako ova utakmica neće imati veze sa dva derbyja dobijena u ljetnim pripremama. Mourinho kaže kako ima točan sastav u glavi, a mogao bi pozvati i Sneijdera.
Julio Cesar takoder najavljuje pobjedu u derbyju, a uoči ždrijeba Lige prvaka poželio je Ibrahimovića: “Želim Barcelonu, želim igrati protiv Ibre. Ne, ne ljutim se na njega, svi poštujemo njegov izbor, ali volio bih igrati protiv njega” rekao je Brazilac. Molba uslišena.
Nakon ždrijeba u Monte Carlu se javio i donedavni igrač Intera, legenda svjetskog nogometa Luis Figo: “Bit će teška grupa, jer Inter mora na dva daleka putovanja, a imamo i Barcelonu. Dobra stvar je što ćemo ih onda izbjeći u drugom krugu. Grupa je vrlo izjednačena, ali bolje da je tako, jer što su protivnici teži to je koncentracija i motivacija veća. Kada igraš sa tri protivnika koji se smatraju lakim plijenom pristup često ne bude pravi.” Potom se osvrnuo na novi Inter: “Jeli Mourinho zadovoljan momčadi? Naravno da jest. Ima momčad koju je želio, puno jaču nego ranije i nadam se samo da će to pokazati i na terenu.” Na kraju riječ-dvije o subotnjem derbyju: “Kakva će to utakmica biti? To je derby i kao takav se mora dobiti. Imamo lijepe uspomene na posljednjih nekoliko i nadamo se dobrom rezultatu.”
Javier Zanetti je takodjer komentirao protivnike u Ligi Prvaka: “Naporna grupa, sve utakmice će biti teške. Ulovili smo Barcelonu (smije se), Ibra će biti sretan. Znojit ćemo se, ali mislim da smo na visini zadatka i da će biti dobro. Igrat ću protiv Messija s kojim sam u sjajnim odnosima, nadam se da nam neće prodavati trikove… Ponavljam, imamo tešku grupu sa dva daleka putovanja u Rusiju i Ukrajinu gdje klimatski uvjeti nisu bajni, a i momčadi tamo su već u punoj natjecateljskoj kondiciji. Sve će biti lijepe utakmice, a Inter je opremljen za velike stvari. Sviđa mi se nova Liga Prvaka sa predstavnicima iz više zemalja. Sve zasluge Platiniju. Utakmice će ponovno biti na visokom nivou i siguran sam kako će ovo biti prekrasna Liga Prvaka.”
2 thoughts on “Prvo derby, pa Ibrahimović

Odgovori