full screen background image

Pokušaj prodaje dvaju krila

Interov prijelazni rok je završio, ali samo u dolascima. Uprava i trener žele se rješiti još par igrača. Tako izvori navode kako je Amantino Mancini vrlo blizu Genoe. Naime, Genoa je već početkom prijelaznog roka željela Quaresmu, ali Portugalac je odbio transfer.
Prije par dana predsjednik Preziosi ponovno se raspitivao za Quaresmu.
Inter je ponovno pristao, ali Quaresma je poručio kako želi probati u Interu i rekao kako ga ne zanima baš niti jedna ponuda, jer sve će ih odbiti. Predsjednik Genoe kao alternativu vidi Mancinija i u sljedećim danima znati ćemo ima li od tog transfera što konkretno.
S druge strane Quaresma je zasad ostao dosljedan rečenom, jer jučer je odbio ponudu pirejskog Olympiakosa.
Podsjetimo, u odnosu na početak prosle sezone medju prvotimcima ove godine nema više Dacourta, Adriana, Crespa, Cruza, Figa, Jimeneza, Bolzonija, Rivasa, Burdissa, Maxwella, Obinne i Ibrahimovića. Odlazak Mancinija i Quaresme, te eventualno Vieire ispunili bi baš sve želje Jose Mourihna. Malo previše, ali kako je krenulo, možda mu se i ostvare.
5 thoughts on “Pokušaj prodaje dvaju krila

  1. zythos

    bilo bi steta prodati quaresmu. on je jedan jako dobar igrac. nadam se da ga nebudu prodali. kolko sam videl sad je na pripremnim utakmicama igral jako dobro. zaslužuje jos jednu sansu. forza quaresma. forza INTER!!!

Odgovori