full screen background image

Materazzi priznao svađu sa Ibrahimovićem i tučnjavu sa Mancinijem – Materazzi ammette la lite con Ibrahimović e il pestaggio con Mancini

Obrambeni nogometaš Intera Marco Materazzi je priznao kako se sukobio sa suigračem Zlatanom Ibrahimovićem nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola, ali dodaje kako su se stvari između njih dvojice sada sredile.

U isto vrijeme, otkrio je i kako se sa trenerom Robertom Mancinijem u jednom trenutku fizički obračunao, ali tvrdi kako je i taj sukob stvar prošlosti. Interova svlačionica je u posljednje vrijeme poprište brojnih sukoba, koji se odražavaju i na igre i rezultate momčadi.

Nakon prve utakmice protiv Liverpola, Ibrahimović je za poraz okrivio Marca Materazzija, koji je u toj utakmici vrlo brzo zaradio dva žuta kartona, što se talijanskom reprezentativcu nije naročito svidjelo. Iz Intera su tada pokušali sve zataškati tvrdeći kako su odnosi između njih dvojice u redu, ali Materazzi je sada otkrio kako je sukoba ipak bilo. Ipak, kaže kako je sada sve u redu.

“Raščistili smo stvari. Bilo je napetih trenutaka, ali sada je sve OK. O meni možete pisati stranice i stranice uvreda, ali ne možete reći da sam dvoličan, ja sve kažem ljudima u lice. Volim gledati ljude u oči kada im se obraćam.” rekao je Matrix.

Otkrio je i kako je bio u sukobu sa trenerom: “Što se tiče Roberta Mancinija, u prošlosti je bilo i upotrebe šaka između nas dvojice, ali budući da smo obojica još uvijek ovdje, to znači da smo zakopali ratne sjekire.”


Italia

Il difensore dell’Inter, Marco Materazzi, avrebbe ammesso di aver avuto un conflitto con il compagno di squadra Zlatan Ibrahimović dopo la gara di andata degli ottavi di finale di Champions League a Liverpool, aggiungendo però che in seguito hanno messo tutto a posto.
Il giocatore ha rivelato pure di aver avuto uno scontro fisico con il tecnico, ma afferma che si tratta di una cosa passata. Lo spogliatoio dell’Inter sembra essere diventato negli ultimi tempi un terreno di scontri, che si riflettono inevitabilmente sul gioco e sui risulttai della squadra.
Dopo la prima gara con il Liverpool, Ibrahimović aveva accusato Marco Materazzi di essere lui il colpevole della sconfitta, avendo ricevuto due cartellini gialli in poco tempo, lasciando la squadra in 10. La cosa non è stata particolarmente gradita dal difensore della nazionale. La società ha cercato di insabbiare tutto, affermando che i rapporti tra i due giocatori sono normali, però Materazzi è uscito allo scoperto ammettendo che il conflitto c’è stato, anche se adesso è tutto a posto.
“Abbiamo rgeolato tutto. Ci sono stati momenti di tensione, ma ora è tutto OK. Potete scrivere di me pagine e pagine di offese e ingiurie, ma non potrete mai dire che sono una persona ambigua, perché io le cose alla gente le dico in faccia. Voglio guardare le persone negli occhi quando parlo con loro”, ha detto Matrix.
Ha rivelato così di aver avuto anche un conflitto con l’allenatore: “Per quanto riguarda Roberto Mancini, in passato c’eravamo anche presi a pugni, ma essendo tuttora entrambi qui, significa che abbiamo seppellito l’ascia di guerra”.

preuzeto sa nogometni-magazin
6 thoughts on “Materazzi priznao svađu sa Ibrahimovićem i tučnjavu sa Mancinijem – Materazzi ammette la lite con Ibrahimović e il pestaggio con Mancini

 1. fanatico

  Eto Matrix sad iznese prljav veš, doduše samo svoj, a ima tog dosta. To je samo potvrda onoga što vidimo, da je amosfera totalno narušena, a što sam davno namirisao i pisao još prije Liverpoola.Kakav je to trener i kako misli imati auteritet( a bez toga ne možeš voditi niti uličnu momčad) , kad nakon svih ekscesa od Vieire, Figa, Ibre, Matrixa, Adriana…neki već slijedeću utakmicu igraju!? Ne ulazim tko je u pravu, ali da sam ja trener, taj više ne bi igrao, bar jedno vrijeme koje bih ja odredio kao kaznu. IMat ću autoritet ili neću bitui trener, pa makar nemao za kruh. Raditi kompromise i uz to još biti nedosljedan, to je katastrofa. Iz ovog svega nema povratka, što je povratak? Smjeniti pola momčadi, i onda, ovi što ostanu da imaju mogućnost raditi isto. Ne hvala, gospodine Mancini odstupite Vi!

 2. Otto J.

  Za torinski dnevni list “La Stampa”, Matrix je izjavio da su se skoro pokoškali on i Mancini a ne da su se stvarno potukli. Tek tako, iako to ne mijenja puno stvari. Moram priznati da mi je Matrix idol zbog njegovog odnosa prema igri, prema dresu, pa mu stoga i opraštam neke grijehe…

 3. fanatico

  Nije stvar u Matrix- u (naravno ne odobravam njegovo ponašanje) , nego u treneru koji dozvoljava takva ponašanja i onda se cijeloj ekipi to obije o glavu i nastane pravo rasulo. To nije izdvojen slučaj, puno je kojekavih varnica. Jedni dobiju tihe sankcije a jedni već sljedeću tekmu nastupaju kao da ništa nije bilo.

 4. anteadriano

  pa one koji su mu simpatičniji igraju(nor. zlatan i njegovo ponašanje i igrajnje) i adriano(da je on napravio šta i zlatan…) tj želim reć da za puno zlatanovih postupaka adriano bi završio ne u brazilu već u rusiji

Odgovori