full screen background image

Real i Inter se dogovorili za Sneijdera, ali…

Iako su dva europska nogometna giganta, madridski Real i Inter iz Milana, dogovorili uvjete transfera nizozemskog reprezentativca Wesleya Sneijdera, ipak postoji jedna velika prepreka tom dogovoru. Sneijder ne želi otići iz Reala…

Klubovi su dogovorili da će Inter platiti Realu 19 milijuna eura odštete za 25-godišnjeg nizozemskog ofenzivnog veznjaka, kako javlja 24oredisport.com. Inter bi prema tom dogovoru platio 8.5 milijuna eura ovoga ljeta, a 10.5 milijuna u lipnju 2010. godine.

Aktualni talijanski prvak već je sastavio i ugovor za Sneijdera, kojim bi osigurao njegove usluge do 2013. godine, a Nizozemac bi godišnje primao 3.7 milijuna eura.

Međutim, Sneijder ne želi napustiti Real. Usprkos jakoj konkurenciji u momčadi, Sneijder se želi boriti za mjesto u sastavu trenera Manuela Pellegrinija. Dakako, u Realu će mu biti puno teže izboriti se za ulogu standardnog prvotimca, nego što bi to bio slučaj u Interu. Tim više što je Interov trener Jose Mourinho u nekoliko navrata javno dao do znanja da mu treba pojačanje, igrač koji bi kvalitetno odrađivao posao iza dvojice novih napadača, Samuela Eto’a i Diega Milita.

Ukoliko Sneijder definitivno odbije ponudu Intera, klub sa San Sira opet će se okrenuti pokušaju dovođenja mladog playmakera francuskog prvaka Bordeauxa, bivšeg Milanovog igrača Yoanna Gourcuffa, koji ima ugovor s Bordeauxom do
7 thoughts on “Real i Inter se dogovorili za Sneijdera, ali…

  1. zythos

    ja ga ne kuzim zakaj ne zeli dojti u INTER. pa tu ima sigurno mjesto u prvih 11. bil bi standardni. a ne da u madridu grije klupu. nadam se da se bude premislil i da bude vec jedanput gotovo sve to. forza INTER!!!

  2. nraguz

    Danas baš suprotne informacije u Italiji.

    Jutros Inter poslao službenu ponudu 20 milijuna Eura Realu, točno koliko traže. Nadmašen je Chelsea koji je poslao “nedovoljnih” 18. Plaćalo bi se u tri navrata.
    S igračem je pak, pišu već sve dogovoreno. Ugovor na četiri godine uz 4 milijuna EUR godišnju plaću.

Odgovori