full screen background image

Mourinho: Morali smo ih razbiti, Zanetti: Prekrasna igra

Dejan Stanković:
-Inter je prekrasno igrao i nije zaslužio izgubiti na takav način ali kako su rekli moji suigrači i trener to je nogomet. Možeš igrati 90’ na visokoj razini ali su potrebni golovi. Nažalost je i sreća dio igre a danas ju je imao Lazio. Sezona je tek počela i Inter ima vremena pokazati što može.

Javier Zanetti:
-Ovo je prekrasna igra, moja momčad je pokazala veliku kvalitetu i nismo dali prostora protivniku. Inter je stvorio mnogo prigoda a Lazio skoro sve svoje iskoristio. Miran sam i ponosan na moju momčad jer sam vidjeo da smo sposobni savršeno izvršavati zadatke u igri iako smo odradili zajedno kratak period.

Jose Mourinho:
-Nismo osjetili radost pobjede ali sam miran Iizadovoljan da imamo tim i igrače za novu igru koja je u nastajanju. Ne mogu biti zadovoljan sa rezultatom ali je moglo završiti i drugačije, recimo 3-1 za nas. Prije nego su došli u prednost imali smo 12, 14 situacija za poentiranje, kao i na kraju utakmice. Oni su proveli minute igre u obrani i imali 3 šuta ukupno te sreću na svojoj strani.
Ovo je nogomet – nastavlja trener nerazzurra- ali ja sam optimističan i ispunjen, jer sam miran kako je naš tim pokazao neku drugu igru i veliku kvalitetu. Ne sjećam se da je Inter igrao puno puta ovako kvalitetno. U zadnje vrijeme, možda s Romom, možda s Juveom, sigurno večeras, pod teškim uvjetima da su odigrali veliku utakmicu s kvalitetnim nogometom.
Mi moramo nastaviti na tom putu. Očito je još uvijek nešto nedostaje: automatizam u određenim situacijama u igri, ali sa četiri nova igrača na terenu bilo je bolje od očekivanog. Moglo bi biti bolje što se tiče rezultata, da, ali ja sam optimističan i miran.
Mercato? Nije za opravdanje i ishod ove utakmice ali je potreban ako je moguće trequartista da bismo dodali drugu kvalitetu i sigurnost u igri u koju vjerujemo. Kvaliteta se također vidi u novom sastavu i ja sam veoma zadovoljan sa našom izvedbom.
Samuel Eto’o je bio odličan, a iza njega cijela momčad je bila dobra. To je fantastičan igrač, još uvijek nije najbolje spreman ali je u stanju odigrati do kraja, čak i više od očekivanog zato što je kvalitetan i ima duha.
Odgovori