full screen background image

Nedostaje još polušpic

Sve je trebalo biti gotovo jučer. Aleksandr Hleb trebao je doći u Milano, proći lječnički i potpisati jednogodišnju ugovor s Interom. Ništa od toga, Hleb nije želio Inter. Izabrao je Stuttgart. Kako je rekao: “U Milanu mi nisu mogli garantirari da ću igrati stalno.” U Stuttgartu će biti glavni igrač, a Hleb očito nije samo surovi profesionalac, već igrač koji voli igrati nogomet. Svjestan je razlike u prestižu dvaju klubova, ali sada mu je važnije igrati. U Stuttgartu poznaje sve, jer tamo je igrao prije odlaska u Arsenal. Umjesto toga Interu će Barcelona biti uplatiti pet milijuna Eura koliko je koštala jednogodišnja posudba.
Sada se Massimo Moratti i Jose Mourinho moraju odlučiti. Tko će biti polušpica? Jedno je sigurno, netko će doći. Priča se kako će se sada ići po Deca, do kraja. Cassano je opcija, ali unatoč velikom poštovanju prema klasi Bareza i Mourinho i Moratti se slažu kako on nije klasični polušpic (iako Moratti nagovara Mourinha da ga svejedno kupe kao još jednog napadača). Postoji još i opcija Sneijder, no sve nagovještava novi pohod Marca Brance u London. Ukoliko ne bude novih iznenađujućih obrata s Bjelorusom, s novcima odštete za propali transfer Hleba i još koji milijun Deco bi mogao u Inter.
13 thoughts on “Nedostaje još polušpic

  1. stefi

    Dečki ovo meni nikak ne izgleda Deco, Cassano svaka čast ali ova dvojca nisu igrači po svojoj vrijednosti dostojni nositi naš dres. Sneijder on bi trebal, (Fanatico i ostali di je taj vezni ja ga ne vidim) mene muci Diarra iz Reala (uz Sneidera) a obrana , svaka cast ali Lucio nije stoper za Inter, trebamo boljeg, taj je kikser. Meni cjeli ovaj prelazni rok izgleda ko gemišt ali jako loši od kojeg mi ne bu dobro 2010. godine.

  2. zythos

    stefi ne brini, ekipa nam je dobra i jaki smo, to je sigurno. samo ta polušpica nam fali. meni se ne svidaju ni deco ni cassano. onda mi se najvise svida dolazak sneijdera. po meni jako dobar igrac i htel bi ga videti u nasem dresu! pozdrav svim interistima!

Odgovori