full screen background image

Hleb ne dolazi, sad je Lavezzi u igri. Mancio u Zenitu?

Današnje vijesti iz Italije u vezi našeg kluba donose nekoliko zanimljivosti. Alexander Hleb ipak, kako sada stoje stvari, neće u Inter i ruši dogovor između dva kluba. Zapelo je oko pregovora Bjelorusa sa Barcelonom jer traži dodatni bonus. Dogovor je bio da ide na jednogodišnju posudbu kod nas a Barca bi plaćala 70% plaće koju sada ima. Sam igrač je izjavio da bi rađe u Štutgart ako uopće i ode iz Barcelone.
Inter je brzo reagirao i bacio oko na napadača Napolija Ezequiela Lavezzija. To je tek nagovještaj i svjesni su da će predsjednik napolitanaca teško pustiti svog najboljeg igrača. Mourinho i dalje sanja Deca a to bi bila i najjevtinija varijanta (7-8 mil.€) dok je Cassano stalno u igri.
Moratti bi konačno mogao odahnuti ako Rusi doista misle ozbiljno. Naime Zenit je zainteresiran za našeg otpuštenog trenera i taj transfer bi se mogao realizirati u prosincu kad završi ruska liga. Roberto Mancini ima ugovor do 2012g. sa 6.mil.€ godišnje plaće. Nakon propalog posla sa Manchester Cytijem ovo je druga ozbiljna prilika da se rješimo golemog ugovora i taj novac iskoristimo u dovođenje kvalitetnog igrača.
3 thoughts on “Hleb ne dolazi, sad je Lavezzi u igri. Mancio u Zenitu?

  1. limvo_likce

    Iskreno ja ne bi volio Deca ni Hleba u ekipi, ni jedan igrac nije toliko dobar da odbije Inter! Cassano je strasan ali i temperamentan, Lavezzi nije taj tip igraca!! nekako najradije bi volio vidjeti u ekipi Hamsika i ako se on ne spominje, il Sneijdera on mi je predobar igrac!

Odgovori