full screen background image

Eto’o: Milito i ja ćemo biti savršeni par

Samuel Eto’o, 28-godišnji kamerunski napadač, nova je velika uzdanica navijača milanskog Intera i vjera da “nerazzurri” mogu napokon ostvariti zapažen rezultat u Ligi prvaka…

Inter je protekle četiri sezone bio prvak Italije, ali su i dalje ostajali bez pravog učinka u Europi. U svrhu promjene tih loših navika Inter je vrlo dobro poslovao tijekom ovog ljeta, te su u klubu dovedeni Lucio, Diego Milito, Thiago Motta, Aleksandar Hleb i Samuel Eto’o. Ovaj potonji je za La Gazzettu dello Sport rekao:

– Mnogi govore da je Barcelona dobila boljeg napadača, no ne želim se uopće uspoređivati s njim. Ja sam Samuel Eto’o, a moji važni pogoci u karijeri govore za mene – rekao je Kamerunac i nastavio:

– Nisam niti došao u Inter, a već sam jako ponosan. Želim im čestitati na pobjedi protiv Milana u prijateljskom ogledu (op.a. 2-0 na američkoj turneji), a dvostruki strijelac Diego Milito je samo dokaz koliko je dobar igrač.

Eto’o je nastavio u sličnom ritmu:

– Gospodin Mourinho je čovjek koji sastavlja momčad i odlučuje, ali imam dojam da smo Milito i ja sjajan par – rekao je 28-godišnji napadač i završio uz riječi:

– Hvala vlasniku Morattiju, hvala svim u Interu. Pokazali su se kao pravi džentlmeni i jako ozbiljni poslovni ljudi. Znam koliko im znači Liga prvaka i uspjeh u tom natjecanju. Jedva čekam da se borimo i ostvarujemo dobre rezultate u tom, ali i ostalim natjecanjima.
2 thoughts on “Eto’o: Milito i ja ćemo biti savršeni par

  1. Poshast

    Na službenim stranicama piše da će u 14.30 biti službeno predstavljanje novinarima i da će bit na Inter Channel-u jel ‘ko već tako pratio nešto slično da li se treba registrirati

Odgovori