full screen background image

Lucio službeno predstavljen

Inter je u subotu predstavio svoje ovoljetno pojačanje, brazilskog nogometaša Lucimara Ferreiru Da Silvu Lucija, koji je odmah najavio da je došao po Ligu prvaka…

– Došao sam u veliki klub, klub koji ima veliku želju za pobjeđivanjem, baš kao i ja te vrlo jaku momčad sastavljenu od velikih igrača – kazao je u uvodu brazilski branič i donedavni član Bayerna.
– Liga prvaka je svačiji cilj, ne samo moj. Po tome pitanju moji suigrači i ja isto razmišljamo. Ali nemojmo zaboraviti da ćemo igrati protiv jednako prestižnih klubova koji imaju isti cilj – dodao je kapetan Brazila.
– Čak i ako je to moje prvo iskustvo u Italiji, poznam natjecanje u ovoj zemlji, jer sam više puta igrao sa talijanskim ekipama i teškim protivnicima na taktički zahtjevnim utakmicama. Svakako ću se prilagoditi tom takmičenju.
– U ovom prvom tjednu s radom u grupi samo ću pokušavati naučiti filozofiju igre trenera, ali ja ne mislim da ću imati problema sa prilagodbom radeći sa svojim kolegama na treningu.
Inter sutra na “Gillette Stadium” igra protiv Milana.
– Mi smo jako dobro pripremljeni za utakmicu sutra. To je natjecanje koje služi uglavnom za uigravanje tima, ali je važno jer pokazuje konačni rezultat pripremnoga rada.

Na predstavljanju Lucija su bili Bedy Moratti (sestra Massima Morattija), Ernesto Paolillo (direktor kluba) i trener Jose Mourinho.
One thought on “Lucio službeno predstavljen

Odgovori