full screen background image

Mourinho: Imam Inter iz snova!

Interov trener Jose Mourinho prije 15 dana je rekao kako nije zadovoljan momčadi koju ima, te kako Inter ne može doći do Lige prvaka. Potom je šutio, a danas je ponovno progovorio: “Nisam mogao ništa govoriti proteklih dana kako se moje riječi ne bi krivo protumačile. Vi ste pisali laži kako sam ljut na klub, a ja sam i prije 15 dana rekao kako nisam ljut na nikoga. Druga stvar je ta da nisam mogao pričati, jer Klub je puno radio i nisam znao na čemu sam. Danas znam i mogu ponovno govoriti.” Na upit jeli mu Inter sada draži Mou je odgovorio: “Bio sam nesretan jer sam tražio izbalansiranu momčad, a nisam je imao. Danas imam Inter koji sam sanjao. Stvarno! Sve su moje želje ispunjene. Trebao sam braniča koji zna igrati poziciju, čvrstog igrača koji dominira u igri u zraku. Lucio je savršeno rješenje. Trebao mi je pozicioni veznjak, ali i igrač koji zna s loptom, koji ima kvalitetu. Dobio sam ga baš u Thiagu Motti. Trebao mi je polušpic i mislim da će Hleb biti dobro rješenje. Na kraju mi je trebao napadač. Dobio sam Milita i moram vam reći da sam oduševljen njime. Svi smo u Interu slijedili dogovor i plan koji smo napravili krajem prošle sezone, iako se to prije 10tak dana nije činilo.”
O razmjeni Ibra-Eto’o kaže: “Samo glup trener bi bio zadovoljan gubitkom Ibrahimovića kao što bi samo glup trener odbio Eto’oa. Želio sam ga i pratio godinama. On je najveće pojačanje ovog ljeta uopće, vrijedi kao Ibra, a Ibru smo prodali za 100 milijuna. Da, više od vrijednosti Ronalda ili Kake, jer Eto’o je neprocjeniv.”

Mediji su također iznjeli kako je Mourinho Eto’ou na telefon rekao kako ga želi u Interu rekvaši mu da će u Milanu biti broj 1 gdje će ponovno osvojiti Ligu prvaka. Naravno, Mourinho to nije potvrdio u današnjem intervjuu.
13 thoughts on “Mourinho: Imam Inter iz snova!

 1. stefi

  Uredu je sve, ali meni ne izgleda cjela Joseova momčad baš idealna (izjavljuje da je to tažio, prema ovom člamku), meni sve jedno ne izgleda baš kao iz snova… daj bog da me demantira krajem 4 i početkom 5 mj. kad bi trebali imati serie A u rukama i ligu prvaka barem u finalu ali cjeli igrački potencijal Intera izgleda mi ko dobar ali ne i spreman za najveća dostignuča. Ponavljam opet dao dragi bog da sam u krivu. Sad je sve na njemu i treba pokazati da li je ili nije trener za Inter. Nakon sezone 2009/10 nema popravka.

 2. baadrianolla

  bravooo MOUU…napokon nestoo poztoivnoo od tebe za inter ka klubbb falat i od srcaaa……sad imam punooo vjere da uspjeme donekel u ligi prvakaaaa
  jer znam da cemo u italiji oept biti broj 1

 3. eterno amore

  ja san uvik govorija da afirmaicja igrača treba trajat polusezonu ili sezonu…..isto tako tek sad Mourinho ima test u kojem će pokazat i dokazat je li spreman za klub ka Inter,ono prošle sezone je sve bilo navrat-nanos,sad počinje ono pravo…..

Odgovori