full screen background image

Ljutiti Mourinho izbjegava novinare

Jose Mourinho je ljut, ne samo zbog loših rezultata Intera u prve dvije pripremne utakmice nego i zbog odnosa gazde Morattija koji za sada ne želi uslišiti njegove želje za pojačanjima. Neriješen ishod (2:2) protiv nogometne momčadi sveučilišta UCLA te poraz od Club Americe nakon izvođenja jedanaesteraca predstavljaju loš početak priprema za momčad talijanskog prvaka.

Večeras, odnosno ujutro po srednjoeuropskom vremenu Inter će imati istinsku provjeru svoje snage i forme u utakmici protiv Chelsea.Trener Mourinho pred sudar sa svojom nekadašnjom momčadi nije se udostojio pojaviti na presici na koju je poslao svog pomoćnika Beppe Baresija.

Portugalac je navodno ljut jer se vlasnik Intera Massimo Moratti oglušio na njegove želje (dovođenje sunarodnjaka Deca i Carvalha) kao i zbog odlaska svog najboljeg igrača Zlatana Ibrahimovića u Barcelonu.
Ukoliko Moratti ne okrene ploču, Mourinho bi, poznat po svojoj svojeglavosti, (pre)dugom jeziku i u Chelseau naviknut da dobije igrače koje poželi, mogao javno ustati protiv svog šefa. Do tada će radije izbjegavati novinare….
6 thoughts on “Ljutiti Mourinho izbjegava novinare

  1. nraguz

    Može li se znat izvor ove vijesti? Ovo su bezvezarije, jer Mourinho je taj koji je pričao s Eto’om još prije par mjeseci i dao zeleno svjetlo odlasku Ibrahiovića. Možda jest nezadovoljan nedolaskom Deca i Carvalha, ali to sigurno nije razlog zašto ne daja intervju. A sigurno je i da neće javno ustati protiv Uprave čak i da se ne slaže s njima.

  2. RIKY

    ljudi moji….trener mora imat svoji stav….murinho je murinho i niko ga nema a morrati je skrtica….al ajde inter je ipak najbolja momcad….sad ce ibracadabra otic…mozda je tako i najjbolje.. eto o ce se nazabijat……

Odgovori