full screen background image

VIDEO: Julio Cesar najbolji golman

Inter je u Juliju Cesaru dobio konačno nasljednika velikog Waltera Zenge. Brazilac svake godine sve više napreduje i trenutno je vjerojatno najbolji golman na planeti. Imponira njegova smirenost, odličan refleks, jedan na jedan je gotovo nenadmašan a u obranama nogom mu nitko nije ravan. U najboljim je nogometnim godinama i bar još 5-6 sezona može dominirati (čuveni izraz našeg video-majstora billyRI-ja), pogotovo su golmani dugovječniji. Veoma je važno da je i van terena uzoran u svakom pogledu. Pravi biser crno-plave boje i uz bok Zanettiju, Cambiassu i Cordobi koji su već jednom nogom zakoračili u klub legendi Intera. Uživajmo u bravurama našeg golmana koje je za nas odabrao i složio u ovaj clip legenda “Inter u srcu” billyRI. Na sve strane samo legende…ipak je u ovoj priči glavni Julio Cesar Soares de Espindola.

Tekst: fanatico
Video: billyRI
2 thoughts on “VIDEO: Julio Cesar najbolji golman

  1. billyRi

    hehehe fanatico, sve same legende iz pera prave legende …naravno fanatica…zbilja jedan od meni najdražih igrača u Interu, koji napreduje iz godine u godinu, želim mu još puno ovakvih intervencija pa da opet složim neki video…

    p.s. kada gledam njegove intervencije ,odmah se zapitam pa kakva nam je to obrana…:)

  2. fanatico

    Jedan mi je ljubimac otišao (Crespo) a Julione je dostojna zamjena. Inače ja teško nekoga posebno izdvojim jer doista sve podjednako volim (slično kao i djecu) i ne trudim se da od ikoga pravim posebnu ikonu za koju bi se nešto extra vezao.
    Što se obrane tiče to stoji ali mora i golman nešto odraditi. Što da kaže onaj jadni Casillas koji se ubija godinama na golu najbogatijeg kluba.

Odgovori