full screen background image
Search
Wednesday 20 October 2021
  • :
  • :

Moratti: Blizu smo transfera Ibrahimovića u Barcelonu

Predsjednik Intera Massimo Moratti jutros je po izlasku i svog ureda Sarasa novinarima priznao kako je zamjena Ibrahimovića i Eto’oa gotovo završen transfer. U operaciju bi, prema novinarima, trebao ući još Hleb, te 42 milijuna Eura.

Kakva je situacija s Ibrahimovićem?

Pregovaramo s Barcelonom, čini se vrlo zanimljiva operacija.

Koji su uvjeti?

Uvjeti su važna pojačanja. Moramo dobro procjeniti, jer ipak se radi o nekoliko ljudi. Procjenjujemo i čini se da možemo pregovarati.

Eto’o vam se sviđa?

Naravno.

Vrijedi li kao Ibrahimović?

Ne, ali to nije adekvatno pitanje za ove pregovore. Zašto me sad to pitate?

Zato jer ste rekli kako se ibrahiomovića može zamjeniti Eto’om?

Ne, rekao sam sasvim nešto drugo. Jedno je vrijednost igrača na tržištu, a drugo njegove tehničke mogućnosti. Sasvim su drugačiji igrači. Eto’o igra drugačije i morat će se prilagoditi. Prvi je strijelac španjolske lige i to smo sigurno primjetili. Oduvijek smo ga cijenili. Dosta, točka.

Kakav je odnos s Mourinhom?

Mourinho je neprestano informiran.

Lucio je jutros odradio lječničke preglede, sjajan potez?

Da, ali mora se dokazati na terenu kao i svi drugi. To je važno, ali sretni smo zbog njega, jer vrlo je rado došao u Inter.
3 thoughts on “Moratti: Blizu smo transfera Ibrahimovića u Barcelonu

  1. billyRi

    ovo zadnje mi se sviđa…vrlo je rado došao u Inter…tako treba sa svima, tko ne želi igrati sa srcem bok i doviđenja, Ibra, nakon onog sa prstom na usnama protiv Lazia prvi sam bio za njegov odlazak i još uvijek mislim da igra za sebe, neće Inter biti isti ali jbg to je današnji nogomet…idemo dalje…DOMINIRATI

  2. nraguz

    Ovako, dođu li Eto’o i Hleb Inter će se moći nositi sa svima i nema više “objektivno nismo mogli”, jer smo sad tu, u vrhu. Lucio, Eto’o, a i Hleb i Milito su vrhunski igrači. Hleb u Barci nije igrao jedino jer oni ne igraju s klasičnim polušpicom. Točno 4 igrača koje je Mourinho tražio da Inter bude TOP. Sad još da ode još ponetko. Stvarno više nema alibija. Ne moramo osvojit LP, jer tu je potrebna i sreća, ali moramo daleko!!

Odgovori