full screen background image

Hleb gotovo siguran, razmjena Eto’o-Ibra moguća

Prva utakmica Intera ove sezone završila je remijem 2:2 protiv momčadi UCLA Bruinsa, nogometne momčadi renomiranog kalifornijskog sveučilišta. Strijelci za Inter bili su Materazzi i Stanković. Isto tako, predstavljen je i novi dres koji je točno onakav kakav smo vidjeli još prije dva mjeseca na ponekim siteovima po Internetu.

No ono što najviše plijeni pozornost sastanak je predsjednika Intera i Barcelone, Morattija i Laporte. Barcin presidente je bio u prolazu preko Milana pa se zaustavio kako bi porazgovarao s Morattijem. Evo što je predsjednik Intera rekao nakon razgovora:
“Na kraju prošle sezone smo se dogovorili da ćemo se opet vidjeti. Nisam ga očekivao večeras, ali bio je u prolazu iz Ukrajine. Priliku smo iskoristili kako bi završili Maxwellov transfer. Sretan sam što ide u jedan veliki klub, jer je odličan igrač. Pripremili smo i završteak transfera Hleba kod nas, ali i razgovarali o mogućnosti zamjene Ibrahimovića i Eto’oa. No ovaj je sastanak prvenstveno bio sastanak dvojice prijatelja.” Na pitanje kolike su mogućnosti da Ibra ipak ode: “Dosta je s postotcima. To je priča koju je pokrenuo sam Ibra, ako je njegova želja da ode onda je to vrlo važan čimbenik. Ima vremena, vidjet ćemo.” Znači Eto’o u Interu: “Kada bi se ta opcija ostvarila ona bi sigurno obuhvatila razmjenu dvojice napadača.” Prvo Moratti u Barceloni, sada Laporta u Milanu: “Sljedeći ćemo se put sresti na pola puta (smijeh). Nemamo ništa dogovoreno.”
5 thoughts on “Hleb gotovo siguran, razmjena Eto’o-Ibra moguća

  1. fanatico

    Nikako ne želim Ibru u razmjenu za Eto’oa…Bolja mi je opcija sa Chelsea jer nude puno više novaca. Ibrina plaća je veliki uteg oko vrata i sasvim je moguće da ga se proda ali ne Barci jer previše traže za Kamerunca.

  2. limvo_likce

    Iskreno ja bi volio da Ibra ostaane al dosta mi je vise da mi svaki drugi dan kvari vijest o njemu u man utdu, barceloni, realu…. il hoce il nece? Ukoliko do transfera dodje ja bi vise volio da za Ibru se traze samo pare, pa onda za njih kupiti nekog mladog igraca(tipa agguero il villa, vise bi volio nekog od njih u interu nego etta)

  3. zythos

    ni meni se ne svida ta zamjena. ibra mi je puno bolji. ako vec zeli otici radije bi puno para za njega pa da si kupimo nekog drugog napadaca kak je limvo_likce rekel, nekog mladeg a dobrog. jer s tim parama bi mogli kupiti kavalitetnog napadaca. pozdrav svim interistima!!!!

Odgovori