full screen background image

Kerlonu ugovor na tri godine

Inter je danas u sjedištu Lega calcio ovjerio ugovor sa mladim Brazilcem koji je bio na posudbi u Chievu. KERLON Moura Souza je rođen 27.01.1988g. u Ipatingi u Brazilu. Igrao je za Cruzeiro a Inter ga je prošle godine kupio i poslao na posudbu u Chievo. Omaleni (167cm) Brazilac je skupio samo 4 nastupa za klub iz predgrađa Verone jer je imao veliku pauzu zbog ozljede. U Appiano Gentilleu ozbiljno računaju na njega i bit će priključen pripremama jer na poziciji prednjeg veznog imamo permanentnih problema. Ukoliko ispuni očekivanja „nerazzurri“ bi konačno mogli kvaliteno rješiti problem bez kupovanja zvučnog i skupog igrača za tu poziciju.
Od ostalih vjesti u vezi mercata sve je u fazi nagađanja. Inter bi se rješio nekih igrača ali njihove velike plaće koče bilo kakav dogovor sa novim poslodavcima. Tako je transfer Vieire u PSG zapeo u pregovorima. Mancini ima ponudu Wast Hama ali se njemu ne ide tamo kao što je i Quaresma odbio Genou. Izgledniji je odlazak Obinne za kojeg se zainteresirao Napoli. Isto tako Nelson Rivas ima čak tri ponude: Ajax, Palermo i Lazio.
Od prodaje svojih prekobrojnih zavisi i dolazak nekog pojačanja jer ionako imamo preveliki broj igrača pod ugovorom tako da za sada nije u planu nikakva kupovina dok se ne raščisti svlačionica.
7 thoughts on “Kerlonu ugovor na tri godine

  1. stefi

    Pozdrav Interistima. Pratim vijesti i prelazni rok stalno, pitanje za kolumnista ima li kakvve novost, hočemo li konačno nekog kupiti. Prošli mjesec bile su svakakve glasine (odlasci prvenstveno me interesiraju)ali pravi stoper, vezni i napadač, za sad ih nemamo. Fanatico i ekipa ima li kaj novog?

  2. zythos

    Pozdrav ljudi! cujem dobre vijesti , Ibrahimovic ostaje u Interu i Maicon isto to je kao definitivno. Pravo olaksanje. Za pojacanja sad nist konkretno. Ali mislim da bi nam jedan dobar branic dobro dosel, isto kao i jedan vezni, fantazista. Cujem nekakve gluposti da smo ponudili Nedvedu ugovor na dvije god. NEDVEDU ( 38 )!!!!????? Nadam se da je to samo nekakav glupi trac. Imam pitanje zakaj se nikaj novo ne pise na ovim stranicama???

  3. fanatico

    ništa konkretno nema za pisati, čak niti glasina nema pretjerano. Usput pozivam ovim putem zainteresirane za pisanje vijesti nek mi se jave. svatko je dobrodošao sa novostima, komentarima i sl. Šaljite svoje radove, svima su vrata otvorena.

Odgovori