full screen background image

Inter ipak bez Deca i Carvalha

Inter je po najnovijim nagovještajima iz kluba odustao od dovođenja Chelseajevog portugalskog dvojca, Deca i Ricarda Carvalha. Vijest prenosi talijanski sportski dnevnik “Corriere dello sport”
Za ova dva tridesetjednogodišnjaka je zainteresiran njihov sunarodnjak, trener milanskog kluba Jose Mourinho, koji ih je vodio u prošlosti i dobro zna njihove kvalitete a potrebno mu je i iskustvo igrača za napredak u Champions League.
– Bez sumnje se radi o velikim igračima ali, u ovome smo trenutku obustavili posao njihova dovođenja jer kad pogledam našu momčad, mislim da nema potrebe za novim kupovinama – izjavio je Interov predsjednik Massimo Moratti.
Već na početku ovog prijelaznog roka crno-plavi dres su obukli dosadašnji igraći Genoe Thiago Motta i Diego Milita. Trener Mourinho smatra da mu je potreban još jedan veznjak i jedan stoper čime bi njegove želje nakon završetka prošle sezone (dva vezna te jedan stoper i napadač) mbile ispunjene.
Predsjednik Moratti u ovom trenutku ima drukčije mišljenje, mada se puno puta pokazalo da naš gazda napravi sasvim suprotno od onoga što javno izjavi u medijima.
– Meni ova sadašnja momčad izgleda respektabilno – odgovorio mu je Moratti.
3 thoughts on “Inter ipak bez Deca i Carvalha

Odgovori