full screen background image

Quaresma trenira na odmoru i uzeo psiholga

Inter je prošle godine na velika vrata doveo portugalsku zvijezdu u zadnjim minutama prijelaznog roka nakon teških pregovora sa Portom. Međutim Ricardo Quaresma je postao veliko razočaranje i ubrzo su ga i na Curvi Nord uzeli na zub. U zimskom mercatu je otišao na posudbu u Chelsea ali se nije ni tamo naigrao. Kada je Inter išao u dogovor sa Đenovom za transfer Milita i Motte oba kluba su dogovorila otkup pola ugovora Quaresme ali je on odbio preći u najveći lučki grad Italije.
Potpuno je svestan svojih grešaka i najgore sezone u karijeri te je za portugalske medije izjavio da će sve učiniti kako bi povratio pojerenje trenera Mourinha i vlasnika kluba Morattija. Iako je na godišnjem odmoru angažirao je privatnog trenera sa kojim radi a što je najznačajnije za njega prihvatio je sugestiju da istovremeno radi sa psihologom. Ako se Quaresma uspije dići to će za nerazzurre biti veliki dobitak na terenu. Nakon temeljnih priprema i psihološke stabilnosti to bi bilo najveće pojačanje za momčad ovoga ljeta.
5 thoughts on “Quaresma trenira na odmoru i uzeo psiholga

  1. zythos

    nadam se da ce quaresma konacno proigrati. prosle sezone me strasno razocaral. on mi je jako dobar igrac i ako ce igrati onako kako zna i moze bit ce nam veliko pojacanje. samo naprijed quaresma!!!!!!!!!!

  2. Ibrakadabra

    da da daaaa pa jos kada Coutinho ce nam se prikljuciti sledece sezone,rekoa je da nas da ne moze cekati zaigrati za Inter i jedva zaigrati u tandemu sa Ibra…a Coutinho kako igra to je neverovatno nesto….zamislite kakva mladina Santon,Mario,Coutinho….

Odgovori