full screen background image

Materazzi: Sve što sam ikad želio…

“Sada mogu napisati, jer napisao sam na jedan ugovor: bit ću crno-plavi doživotno. Nisam mogao zamisliti bolji odlazak na praznike: produžio sam ugovor s Interom do 2012, dakle do kraja karijere. To je sve što sam oduvijek želio, odnosno otkada sam postao navijač Intera, a ne samo igrač: prestati igrati – a tada ću imati 39 godina – noseći ovaj dres. Sada mi ne preostaje nego osvojiti sve što se osvojiti može: u Italiji, gdje sanjam drugu zvjezdicu i u Europi. No biti će vremena za razmišljanje, sada je vrijeme odmora i punjenja baterija: ubrzo ćemo se ponovno čuti, sastanak s Interom i svima vama je 10. srpnja kada kreće nova sezona. Bit ću strašno nabrijan… Sretni praznici onima koji idu sada kada i ja, i veliki pozdrav svima.” Tako se Marco Materazzi obratio svim svojim obožavateljima i navijačima Intera na svojoj stranici.

S druge strane, potvrđen je odlazak Luisa Jimeneza u West Ham na posudbu. Blizu odlaska je i Patrick Vieira za kojeg je stigla ponuda Birmingham Cityja.
“Julio Cruz će u ponedjeljak obznaniti gdje će igrati sljedeće sezone” – rekao je njegov agent Jorge Cysterpiller. “Napoli, Fiorentina, Atletico Madrid, Panathinaikos. Tko god kaže kako već ima dogovor s jednim od klubova vara se. Svi su poslali ponude, a Cruza privlače sve destinacije, svaka na svoj način. Čak ni ja ne znam za koju se odlučio, ali u ponedjeljak će obznaniti s kim će potpisati dvogodišnji ugovor.”

U ulaznom prometu Inter intenzivno želi Carvalha i Deca. Marco Branca trebao je jučer u London, no iz Chelseaja su nazvali i rekli kako nije potreba. Naime ponuda Intera za Carvalha i Deca iznosi 8 milijuna Eura, dok Chelsea traži 14. Stoga su iz Londona poručili kako se nemaju što sastajati s Brancom dok je razlika u ponudi i potražnji tako velika. Bilo je napisa kako Inter kao alternativu traži Gallasa ili Lucia, no oni su preskupi za klupski budžet. Iz Milana su poručili: “Što se obrane tiče, ili Carvalho ili nitko.”
Odgovori