full screen background image

Thiago Motta službeno Interov igrač

Danas je Inter službeno potvdio daje brazilski veznjak Thiago Motta novi igrač „nerazzurra“. Nakon Diega Milita to je drugi igrač Genoe koji će karijeru nastaviti na „G. Meazzi“. Za sada još nije objavljeno koliko novaca ide u blagajnu Đenovljana ali je potvrđeno da su Francesco Bolzoni, Leonardo Bonucci (prošle sezone igrao u Pisi) i Riccardo Meggiorini (bio u Citadelli) dio transfera, dok je Hernan Crespo otišao kao slobodan igrač.
Thiago Motta je rođen 28.08.1982g. u São Bernardo do Campo u Brazilu i visok je 187cm. Prvi klub mu je bio brazilski Juventus (97-99) a od 1999-2007 je igrao u Barceloni. Nakon toga jednu sezonu nastupao za Atletico Madrid odakle je preselio u Genou i nakon jedne sezone zapeo za oko našem klubu. Za reprezentaciju Brazila je debitirao 2003 i do sada skupio samo dva nastupa.
7 thoughts on “Thiago Motta službeno Interov igrač

  1. Ibrakadabra

    Ja neznam zasto tako radimo ??? Davamo svoju mladini Bolzoni su svi govorili da je nada naseg kluba a ni smo ga dali :S Aquafresca je juce izjavio da ce dokazati da Inter gresi sto ga nece vratiti :S a taj momak je tako dobar po moe odlican a mlad je jos bice igracina!!!

Odgovori